lauantai 30. elokuuta 2014

Paluu rautojen ääreen

Huikea loma takana ja paluu tositoimiin! Keskiviikkona tultiin takaisin Suomeen ja torstaina pienestä jet lagista huolimatta hilpasin aamulla liikuntamyllyyn painonnosto mielessäin. Nakuttelin kolmosia ja ykkösiä kummassakin ja kulki olosuhteisiin nähden aika hyvin.



Torstai-iltapäivänä nokka kohti cf vantaata ja siellä hauska paritreeni joka yhdisteli kehonpainoliikkeitä ja erilaisia pitoja. Yllätyin siitä kuinka hyvin kroppa jaksoi liikkua ilman suurempia taukoja. Kaiken kaikkiaan olo oli energinen ja treenistä jäi hyvä maku!

Perjantaina taas tuplatreenit ja aamulla keskityin pelkästään push pressiin. Tätä liikettä ei ole ihan hirveästi tullut tehtyä joten mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan 5-3-1 toistoilla. Ekan vitosen otin 70 kilolla, kolmosen 80 kilolla ja ykkösen 80 kilolla. Tämän jälkeen otin vielä ykkösiä päälle ja jossain vaiheessa huomasin että tästähän tulee ennätyspäivä.



Aikaisempi PR on 92.5 kg ja jostain syystä nyt kamppailin 90 kilon kanssa ja sain sen vasta toisella yrityksellä ylös. Tämän jälkeen laitoin tankoon 95 kiloa joka tuli helposti ylös. Tästä innostuneena seuraavana yritin 100 kiloa joka oli todella lähellä mutta jäi odottamaan parempia aikoja. Pudotin painot 97.5 kiloon ja sain sen ylös joten ennätys parani viidellä kilolla. Pakko olla tyytyväinen.

Omituista on se että mun push pressin ja jerkin ykkösmaksimien välinen ero on nyt vain 2.5 kiloa. Uskon, et tossa jerkissä on potentiaalia nostaa 10-15 kiloa enemmän kohtuullisen nopeallakin aikataululla kunhan vaan saan tekniikan napsahtamaan. Tämän vuoden tavoite on 120 kg ja tulen sen saavuttamaan.

Videolla push press 3 x 80 kg



Perjantain iltapäivällä tehtiin päivän treenissä emomina clean & jerkkiä. Aamun push pressit eivät juurikaan painaneet ja työnnöt meni kohtuullisesti.

Päivän wod oli lyhyt kuuden minuutin amrap

6 min amrap
3 power clean 80 kg
6 high box jump
Tulos: 6 kierrosta

Olipa loistava treeni! Tavoite oli tehdä kuusi kierrosta ja pysyä kierros/minuutti-vauhdissa ja siinä pysyin. Kaikki rinnallevedot meni putkeen ja hypytkin ilman lepoja. Jälleen yllätyin siitä miten hyvin kroppa oli mukana.

Mukava huomata että lähes kahden viikon lepo on tehnyt hyvää jaksamiselle ja voimatkin on ennallaan :). Pelkäsin myös että lomalla paino lähtee taas nousuun mutta se osoittautui turhaksi peloksi. Aamupuntarissa oli pienemmät lukemat kuin lomalle lähtiessä. Nyt 5-6 viikon aikana paino on pudonnut noin 6-7 kiloa.


Videolla tempaus 3 x 50 kg





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti