torstai 21. elokuuta 2014

Vieraissa: Crossfit Phuket

Thaimaan loma baltiarallaa puolessa välissä ja toissapäivänä pääsen testaamaan Crossfit Phuketin tarjonnan! Hilpasin boxille tuk-tukilla aamupäivästä jolloin tarjolla oli ainostaan Open Gym. Olin salilla ainoana joten tilaa riitti.



Helteillä treenaamiseen kerkesi jo tottua Suomessa, mutta nyt meni vielä asteen överimmäksi. Hiki virtasi aivan solkenaan ja kiltti siivoaja seurasi mun perässä ja kuivaili hikilätäköitä. Pari muuta henkilökuntalaista repeili ja pudisteli päätään epäuskoisena. Välillä tuntu et oon sirkuksesta karannut.




No kroppa lämpesi nopeasti ja pistelin kyykkyjä menemään, tein 8 minuutin emomin 5 toistolla ja kiloja oli 80 kg. Reidet meni aika nopeasti velliks mut kyykyt tuntu muuten todella hyvältä. Muutaman päivän treenitauko on näköjään tehnyt liikkuvuudelle hyvää.

Kyykyistä toivuttuani otin vielä chipper-tyyppisen treenin. En tällä kertaa kellottanut treeniä ollenkaan sillä en halunnut sykkiä liikaa koska pelkäsin oikeasti lämpöhalvausta

Phuket Chipper
50 sit ups
40 box overs
30 shoulder to overhead 40 kg
20 push up
10 ohs 40 kg

Tuntu hyvältä. Kroppa liikkui yllättävänkin hyvin riippumatta aikaerosta, nestehukasta ja helteestä. Ainostaan valakyykyissä meni vähän kangerteluksi.



Mitä mieltä boxista?

Varustelutaso oli hyvä, löytyi ghd:t, tangot, renkaat, kelkat ja renkaat yms. Pieni miinus siitä että leuanvetotangoissa ei mahtunut meikäläisen kipillä tekemään muscle uppia. Plussaa traktorinrenkaasta joka painoi vähintääm 150 kiloa. Sain juuri ja juuri nostettua sen kerran maasta. 

Open gym oli todella hiljainen ja se hieman harmitti sillä olisi ollut hauska lätistä paikallisten crossfittaajien kanssa. Salilla on crossfitin lisäksi muutakin toimintaa ja ainakin crossfit-puolen vetäjät taitavat olla kaikki länkkäreitä joten englannilla pärjää hyvin. Sali on ainakin omien nettisivujen mukaan Phuketin ainoa virallinen cf-sali. Tännepäin matkaaville suosittelen lämpimästi (kirjaimellisesti) treenejä täällä! 

ps. yksi lisämiinus siitä ettei salilla ollut myynnissä kuin Unit 27-paitoja, eikä erikseen Crossfit Phuket-paitoja...:)

Kokonaisarvosana: 8,5




3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Kirjoittele ihmeessä enemmänkin reissusta, vaikka jotain muutakin kuin treeneihin liittyvää. :)

    VastaaPoista
  2. Harmi että oli pelkkä hiljainen open gym, ois ollut kiva kuulla miten paikalliset vetää jotain yhteistä wodia.

    Jatkoit sitten Suomen helteitä Thaimaassa! :D

    VastaaPoista
  3. Joo tuli todella jatkettua :). Tarkoitusboli tosiaan käydä myös testaamassa Crossfit Singapore mutta nappasin pienen vatsataudin päälle joka vei viimeisetkin nesteet.

    Kävin myös toistamiseen open gymillä tuolla phuketissa. Tällä kertaa siellä oli muitakin, ei tosin paikallisia.

    VastaaPoista