perjantai 8. elokuuta 2014

Uusi tuttavuus Mary

Keskiviikkona kisaryhmän treeneissä oli meikäläiselle uusi tuttavuus eli Mary

Mary
20 min amrap
5 hspu
10 pistol
15 pull up
Tulos: 6 rounds + 4 hspu

Mietin ennen treeniä et miks en ole koskaan tehnyt tätä aiemmin mut kun miettii liikkeitä niin syy löytyi nopeasti. Pari kuukautta takaperin en olisi pystynyt tekemään tämmöistä määrää pistooleja ja hupsuja ilman abmat-korotuksia. Nyt ne meni kohtuullisen hyvin ja hupsut tuntuivat jopa helpoilta.

Tulos oli kuusi kiekkaa joka on tässä vaiheessa ihan ok. Seitsemästä haaveilin, mutta tällä mennään. Yhtä tai kahta kiekkaa lukuunottamatta hupsut meni unbroken, välillä jouduin tulee alas kun tasapaino petti kipatessa. 

Pistoolit tein vuorojaloin ja leuat nakuttelin alusta asti vitosina ja loppupuolella kolmosina. Tästä tuli kyllä yksi lempparitreeneistä ja täytyy tehdä tämä parin kuukauden sisään uudelleen. Liikkeet ovat semmoisia et niissä onnistuminen tuo hyvän mielen koko päiväksi :)



Torstaina oli budjetoinut itselleni lepopäiväksi, mutta aamupäivällä oli niin hyvät kelit, etten voinut vastustaa takapihan kutsua. Kikkailin pihalla perusliikkeitä, punnerruksia, kyykkyjä ja dippejä ilman aikapaineita. Hauskaa oli ja hiki virtasi. Koirakin oli innoissaan.

Takapihatreeni
10 rounds for quality
5 rind dips
10 push ups
15 air squats



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti