tiistai 12. elokuuta 2014

Pirkkola Fun



Ulkotreenit on kyllä mahtavia ja Pirkkola ehkä paras paikka niiden tekemiseen. Löytyy juoksurataa, leuanvetotankoa, wall ball-heittopaikkaa yms. Näistä aineksista rakenneltiin Tommin kanssa aika hyvät treenit. Kiikutettiin myös paikalle kahvakuulat, medballit ja renkaat. Tuli kieltämättä vähän pitkää silmää.

Alkuun kikkailtiin tangolla muscle uppeja ja lisäksi rengasdippejä niin että 9 kg medball toimi lisäpainona. Dipit meni ihan kohtuullisesti, tosin tota palloa oli todella vaikea pitää jalkojen välissä ja samalla keskittyä dippiin.

Alla koostetta kikkailusta




Lopuksi otettiin hyvä paritreeni:

Pair metcon
5 rounds for time and reps
Pari 1 - 400 m juoksu
Pari 2 - 8/8 KB snatch 24 kg and max rep wall ball until pair 1 has finished the run. Then change and start new round
Time: 20:21 (59 wall ball reps)





Juoksu kulki tänään mukavasti, parani jopa loppua kohden. Pirun ampiaset vaan meinas hyökkäillä kesken hölkän. Tempaukset oli sinänsä kevyitä, mutta välillä meinas revetä kädet niin hölläsin. Nyt ei ole varaa rikkoa käsiä.

 Wall ballit oli todella haastavia tänään kun "maalitaulu" oli niin pieni et oli välillä todella vaikea osua. Tulipa pallo pari kertaa naamankiin. Se on aina yhtä hauskaa, paitsi silloin ku se on hiekkanen niin se on vieläkin hauskempaa.

Lähden lauantaina pariksi viikoksi Thaimaaseen joten siellä tulee varmaan harrastettua enemmänkin ulkotreenejä ja tankoja vähemmän. Tarkoitus on toki vierailla paikallisilla boxeilla jos aikataulut antaa periksi





2 kommenttia: