tiistai 26. elokuuta 2014

Crossfit Phuket Vol 2

Toinen visiitti Crossfit Phuketille ja jos ensimmäinen treeni oli hikinen niin nyt lähti hikoaminen ihan lapasesta. Hikeä tuli niin paljon et painonnostokengät lätisi kun kävelin ja kengän kärjessä olevista rei'istä puski hikeä. Tällä kertaa salilla oli muitakin, tosin ei paikallisia vieläkään.

Otin alkuun clean & jerkkiä ja hien virratessa kilot tuntui tällä kertaa yllättävän kevyiltä. Viimeinen onnistunut toisto oli 95 kilolla joka on tämänhetkinen PR kyykyn kautta tehtynä. Kokeilin vielä satkua mutta jerkki oli siinä tällä kertaa liian raskas. Oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun sain ton satkun rinnalle kyykyn kautta.




Videolta katsottuna rinnalleveto näyttää hidastetulta ja se olikin varmaan maailman hitain rinnalle...Vielä lisää nopeutta allemenoon niin sen jälkeen lähtee kilot  uudelle levelille. Toki myös etykyykyn kanssa pitää tehdä duunia ettei jää ainakaan siitä kiinni.



Loppuun tein vielä metconin jonka aikana viimeistään hiki roiskui ympäri salia. Jätin tarkoituksella kellottamatta treenin koska en halunnut saada sydäriä.

metcon:
10-8-6-4-2
Shoulder to overhead 40 kg
Front squat 40 kg
Between every set 20 double unders

Phuketista rykästiin Singaporeen ja tuliaiseksi koppasin lievän vatsataudin joka romutti treeniaikeet Singaporessa. Oli jo paikka katsottu valmiiksi mutta en uskaltanut lähteä kokeilemaan. Mielessä pyöri vain mielikuva meikäkäisestä takakyykkäämässä vatsataudissa...

Treenit vaihtuivat kevyeen köpöttelyyn Singaporen loistavassa eläintarhassa

Reissusta vielä jäljellä yksi yö bangkokissa ja kieltämättä tässä vaiheessa ajatus kotiinpaluusta on houkutteleva. Hirveä hinku päästä treenaamaan taas kunnolla. Kahteen vuoteen tää kulunut 9 päivää on ollut rauhallisin treenipätkä mitä mulla on ollut ja kroppa on aika täynnä energiaa. Toki täällä yöunet on jääneet aika vähille ja elintavat hereillä ollessa eivät ole olleet kovin esimerkilliset mutta ehkä kroppa tästä eheytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti