keskiviikko 6. elokuuta 2014

Tiistai tempausta täynnä

Kuva arkistosta, tempaus PR 70 kg (power)


Uutta viikkoa ja uusia treenejä pukkaa. Maanantaina oli luvassa etukyykkyä emom-tyyliin. Viime viikolla tehtiin sama 8 min emom kahdella toistolla. Tuolloin mulla oli tangossa 75 kiloa ja päätin nyt nostaa 80 kiloon. Tanko liikkui ihan hyvin vaikka vikat olikin raskaampia kuin pitäis periatteessa olla.

Päivän treeninä oli pari amrappia:

8 min amrap
15-10-5
Front squat 60 kg
Box jump
Burpee pull up

- rest 2 min - 

8 min amrap
5-4-3-2-1
Front squat 80 kg
High box jump
Burpee bar muscle up

Ensimmäinen amrap meni läpi iha  ok:sti ja oikeastaan ajatukset oli jo seuraavaan amrapin muscle upeisssa. Olen niissä kehittynyt viimeaikoina todella paljon ja päätin et tästä tulee eka treeni jossa teen ne sellaisenaan ja kyllähän ne menikin. Sain tehtyä ekat viisi ilman mitään vaikeuksia, neljän toiston kiekalla alkoi vaikeudet ja sain enää tehtyä yhden. Silti erittäin tyytyväinen kun vihdoin yks heikkous taltutettu.

Tiistai oli tempausta täynnä. Alkuun tehtiin 13 minuutin emom treeni jossapainot piti olla 90 % omasta ykkösmaksimista. Otin ekat toistot vähän kevyemmillä, mutta sain paljon raskaita tempauksia alle. Viimeisellä minuutilla otin turhaan epäonnistuneen noston 67.5 kilolla. 

Tempauksista jäi ihan maku. Sain kerrankin ekan vedon tehtyä maltilla ja nostot oli hallinnassa. Jos tuli epäonnistuneita nostoja niin painot meni silloin takaa yli eikä edestä niinkuin normaalisti. 

Päivän treeni oli lyhyt mutta intensiivinen:

5 min amrap
21-15-9
Power snatch 50 kg
Toes to bar
Tulos: 33 tempausta

Ei voi sanoa et olisin hyytynyt tähän treeniin, vaan pikemminkin kroppa ei oikein missään vaiheessa käynnistynyt. 50 kiloa tuntui yllättävän raskaalta ja kun hyppäsin tangolle niin t2b:t tuntui todella raskailta ja kroppa painoi kuin synti. 

Energiatasot oli tänään muutenkin vähän matalalla ja siihen löytyy montakin syytä ja selitystä, niitä sen tarkemmin avaamatta totean et ainakin näillä helteillä veden juominen työpäivän aikana voisi olla ihan hyvä juttu. Urpo mikä urpo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti