lauantai 9. elokuuta 2014

Nyt tuli jytky. Isoin onnistuminen kahteen vuoteen

Siinähän se on


Lauantaiaamu oli joten raskas. Tuntu et kroppa oli aika nuutunut. Silti suuntasin boxille ajatuksena tehdä kyykkyä, Grace ja kilsan soutu.  Kyykky ja Grace jäi tällä kertaa väliin, mutta kilsan soudun kävin nykimässä ennätysaikaan ja lisäksi tein clean & jerkkiä death by-tyyliin. Sanoisin et muuten treenit meni perseelleen tänään vaikka soudussa paransin ennätysaikaa mutta lähtiessäni salilta tapahtui jotain mistä olen kaksi vuotta haaveillut :)

Päätin kokeila pitkästä aikaa ring muscle uppia ja ensimmäisellä yrityksellä päädyin yllätykseni dippiasentoon josta kuitenkin putosin. Tajusin et nyt ollaan lähempänä kuin koskaan ja onneksi tajusin laittaa kameran päälle ja eikun uuteen yritykseen ja lopputulema on tässä


Voi sitä fiilistä kun tajusin et nyt napsahti. Huusin ja kiljuin juosten ympäri salia kuin pikkutyttö. Ylivoimaisesti paras hetki 2 vuotisen crossfit-harrastuksen aikana. Unohtui aika nopeasti pieleen menneet treenit ja mm. se että kilsan soudun jälkeen piti käydä oksentamassa. Inhoan tota oksennustreeneillä mässäämistä mutta tänään joutui todellakin rykimään. 

Otin vielä toisenkin toiston hetken levättyäni ja sain melkein kaksi toistoa putkeen. Pakko mennä huomenna treenaamaan ja ottamaan liike kunnolla haltuun ettei käy niinkuin bar muscle upin kanssa aikoinaan eli joutui opettelemaan liikkeen kokonaan uudelleen kun ei tullut tehtyä niitä tarpeeksi usein ensimmäisen onnistumisen jälkeen. 

Muscle upin lisäksi tänään onnistumisen tunteita tuli kun hiffasin ehkä asteen nopeamman tavan tehdä clean & jerkkiä. Eli sen sijaan että liike pysähtyy rinnallevedon jälkeen niin onnistuin jatkamaan siitä samantien ylöstyöntöön.



Kuitenkin edelleen fiiliksissä. Tää laji on kyllä huikea. Aina löytyy niitä Mount Everestejä (treenikaveria lainaten) valloitettavaksi.

4 kommenttia:

  1. Oota vaan Toni, mä voin nyt laittaa ton kaksi vuotta aikarajaksi ja saan muscle upin sua nopeammin tehtyä;) Mutta hei onnea vielä, tommoset onnistumiset on yksi tärkeimmistä syistä miksi crossfit on niin koukuttavaa.
    Krisse

    VastaaPoista
  2. Toi tunne on huikee! Onneks olkoon!!!

    VastaaPoista
  3. Thanks. Joo kieltämättä tääkin päivä mennyt aika fiilareissa. Pienistä asioista sitä tulee iloseks

    VastaaPoista