torstai 14. elokuuta 2014

intensiivistä menoa



Lyhyt ja intensiivinen. Siinä oli eilisen treenin teesit. Nyt on tullut harvemmin tehtyä lyhyempiä rypistyksiä ja kyllä maistui! Ideana oli tehdä:

For time:
10-8-6-4-2
Ground to overhead
Bar over burpee
Time: 6:10

Gound to overhead liikkeessä tyyli vapaa, kunhan paino päätyy maasta pään päälle. Tein kaikki clean & jerkkinä, lopussa splitaten. Lähdin turhan vauhdikkaasti liikkeelle ja vedin 8 toistoa putkeen kunnes tanko pikkaisen lipsahti käsistä ja piti hakea asento uusiksi. Tämän jälkeen teinkin enemmän tai vähemmän ykkösiä tai kakkosia. 

Yllätyksenä tuli se kuinka jalat hyyty, hyppy tangon yli burpeen jälkeen oli ihmeen raskas ja jalat tuntui todella painavilta. 

Mulla oli tavoitteena tehdä tää treeni aikaan 5:40 joten siinä mielessä ei nappisuoritus mut olen silti tyytyväinen sillä intensiteetti pysy koko treenin ajan hyvänä. Tämmösten lyhkästen settien aikana tulee aina lievä verenmaku suuhun kun tekee täysillä :)

Videolla ekat toistot



Ruokahommia

Nyt on kohta neljä viikkoa menty tiukalla ruokavaliolla. Nälkää ei ole kärsitty todellakaan vaan tullut tehtyä hyviä safkoja. Hiilarit on olleet lähes minimissään ja energian olen ottanut rasvasta. Välillä jos rasvansaanti on jäänyt vähäiselle niin energiat on olleet treeneissäkin aika vähissä. 

Kuumauden aikana kiloja on pudonnut 6 kg joka on omasta mielestä aika paljon ja näkyy esim siinä et vyöhön piti tehdä uusi reikä ettei ne putoa päältä. Lisäksi kaikki kehonpainoliikkeet tuntuu todella paljon kevyemmältä. Tuskin olis tullut samanlaisia onnistumisia muscle upeissa jos olis 6 kiloa ylimäärästä roikkumassa.

Nyt tässä vaiheessa nostan hieman päivittäistä hiilarimäärää ja nautin sen pääasiassa treenien jälkeen. Päiväsaikaan pysyn hiilareista erossa. Jos paino lähtee taas nousuun niin tiedän mitä tehdä. Vähähiilihydraattinen ruokavalio on ainakin meikäläiselle tehokkain ja inhimillisin tapa pudottaa painoa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti