lauantai 9. elokuuta 2014

Lämpöhalvaus lähellä



Huh hellettä. Perjantaina valuttelin sellasen määrän hikeä et vielä tunti treenin jälkeen heikotti ja pyörytti.

Perjantain treenit
4 min amrap
5-4-3-2-1-1-2-3-4-5
Deadlift 120 kg
Push up
Rest 1 min
Reps:42

4 min amrap
5-4-3-2-1-1-2-3-4-5
Power clean 80 kg
Push up
Rest 1 min
Reps: 30

5-4-3-2-1-1-2-3-4-5
Back squat 80 kg
Push up
Reps:30

En ole pitkään aikaan tehnyt raskaita maastavetoja, jotenkin tuntuu et tekniikka on vähän hukassa ja pitäisi erityisesti hinkata lähtöasentoa. Sen takia vähän mietitytti tehdä 120 kilolla tänään intensiivinen treeni mutta hyvä näin. Jaksoin tehdä maastavedot ihan kohtuullisesti ja taisin tehdä kaikki sarjat katkeamatta.

Rinnallevetojen ajattelin ensin olevan tämän treenin "lepovaihe" mutta metsään meni. Mavejen jälkeen 80 kilon power clean oli tiukka. Lisäks olin  tossa vaiheessa jo niin märkä hiestä et mankusta huolimatta tanko meinasin lipsua koko ajan käsistä. 

Takakyykyssä ei niinkään jänskättänyt kilot vaan se et paino otettiin maasta tarkoittaen sitä et piti tuoda 80 kiloa niskaan. En ole muistaakseen tollasia kiloja aiemmin heitellyt niskaan mutta tässä ei ollut mitään ongelmia. Kaikki kyykyt meni katkeamatta.

Treenim jälkeen tein kotona omatekoisen palautusjuoman johon tuli puoli litraa vettä, suolaa, sitruunaa ja hunajaa. Maistui hirveälle mut virskiti oloa merkittävästi. Lisäksi pari tablettia mankkua nassuun ja palauttavat päikkärit riippumatossa. Tästä on hyvä lähteä viikonloppuun

2 kommenttia:

  1. Älä Toni mieti liikaa, zekkaa toi allaoleva linkki maven lähtöasentoon ja sit vaan töitä.

    https://www.youtube.com/watch?v=Syt7A23YnpA

    "And that's all there is to it."

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä kova pätkä ja oot oikeassa siitä ei pitäis funtsii liikaa.

    VastaaPoista