tiistai 1. heinäkuuta 2014

tempausta ja valakyykkyä

Viime viikko oli yksi kaikkien aikojen kovimpia treeniviikkoja, tuli treenattua arkisin joka päivä ja välillä kahdestikin. Viikonloppu menikin sitten reissussa ja sen kyllä huomasi maanantaina.

Kroppa oli harvinaisen jumissa ja tempaukset tuntuivat todella vaikeilta. Voimaosuudessa tehtiin valakyykky ja tempausyhdistelmä EMOMina. Ekalla minuutilla piti tehdä kaksi tempausta riipusta ja kaksi valakyykkyä, seuraavalla minuutilla kolme tempausta korkeasta riipusta.

Otin alkuun 40 kiloa ja ajattelin lisäillä sitä kropan lämmetessä mutta oli sen verran takkusta, että pysyin suosiolla noissa kiloissa loppuun asti.

Tempailun jälkeen oli vuorossa päivän metcon joka oli kaksiosainen, tai itseasiassa kolmiosainen

6 min amrap
10 overhead squat 50 kg
15 pull up
20 push ups

Rest 1 min

6 min amrap
10 overhead squat 50 kg
5 ctb (rx bar muscle up)
10 handstand push up

Rest 1 min
Max rep burpee box jump

Kaikista vaikeimmaksi liikkeeksi osoittautui valakyykyt. Ekat 10 tein kaikki putkeen, mutta seuraavalla kierroksella alkoi vaikeudet ja sitä myötä kiukuttelu. Sain ne kuitenkin runtattua alusta loppuun mutta en todellakaa  ole tyytyväinen tekniikkaan.

Lopun cash outtina oli vielä maksimitoistot burpee box jumppeja minuutissa. Tää tehtiin parettain joten siinä tuli aina noin sekunti lepoa joka teki tästä aika iisin. 

Illalla tuli vielä mobbailtua tunnin verran jalkapalloa väijyessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti