tiistai 15. heinäkuuta 2014

Futista ja peeärriä

MM-kisat taputeltu vihdoin ja nyt saa taas nukkua. Yhtään jatkopeliä en nähnyt nukahtamatta, mutta silti huikeat kisat! Meillä alkoi maanantaina salilla deload-viikko ja viikon ensimmäisenä treeninä oli futista :). Itse en pidä vielä tällä viikolla deloadia, mutta futista oli pakko päästä pelaamaan.

Kyllä taas huomasi et on tullut seurusteltua noitten tankojen kanssa aika paljon kun kroppa oli aluks vähän ihmeissään kaikista suunnan muutoksista ja spurteista. Tulipa parit spagaatitkin vedettyä. Hauskaa oli. Löytypä lopuksi kentän viereltä vielä leuanvetotankokin.

Tänään oli luvassa taas paluu tankojen äärelle. Pakkasin aamulla pr-pöksyt matkaan ja tarkoitus oli hakea 15 minuutin aikana oma ykkösmaksimi rinnallevedossa täyden kyykyn kautta ja uusi ennätyshän sieltä tuli! Viimeinen onnistunut nosto 97.5 kilolla eli runsaat 2.5 kiloa lisää :). Kohta ollaan jo power cleanin kanssa samoissa luvuissa eli pyöreässä satkussa.



Tämän jälkeen luvassa oli simppeli, nopea ja todella tiukka setti.

5 rounds for time
10 power clean
10 burpee
Time 8:27

Tavoitteena oli tehdä tasaisia kierrosaikoja ja siinä onnistuin. Eka kiekka meni ehkä suhteessa muihin pikkasen liian nopeasti mutta muuten tahti pysy hyvänä. Viimeinen kierros oli toiseksi nopein kierros joten taas vanha diesel käynnisty hitaasti.

Treeni itsessään oli kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava. Kaksi liikettä ja molemmat sellaisia että suuria taukoja ei tarvitse ottaa toistojen välissä eli intensiteetti pysyi läpi treenin hyvänä. Olen itseasiassa aikaankin ihan tyytyväinen.


Ruokahommiinkin olen tyytyväinen. Paino kehittyy oikeaan suuntaan, olo on todella hyvä ja mikä parasta niin on tullut kokkailtua aika jäätävän hyviä safkoja. En ole käytännössä kahteen viikkoon juonut palautusjuomiakaan ja silti on ihan palautunut olo :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti