torstai 17. heinäkuuta 2014

Nancy ja käsilläkävelytreeniä

Käsilläkävely on taito jonka haluaisin oppia. Nyt olen siinä sysipaska. Pääsen korkeintaan muutaman askeleen eteenpäin ja sen jälkeen romahdan alas. Tiedän mikä mun ongelma on eli en uskalla viedä jalkoja tarpeeksi pitkälle eli taas kerran henkisiä hommia. Kun on seinä vieressä niin silloin pääsen kohtuullisen helposti vapaaseen käsilläseisonta-asentoon ja pysyn siinä hetken, joskus kaksi. Mutta kävelemään lähtö tuntuu mahdottomalta.



Eilisissä treeneissä ei kävelyssä tapahtunut mitään edistystä, menin 5 x 10 metrin matkan lypsämällä eteenpäin eli aina pari askelta ja tatamiin. Liikkuhan se noinkin...

Käsilläkävelyn jälkeen oli luvassa Nancy joka on tullut tehtyä pari kertaa aiemmin eli:

 Nancy
5 rounds for time
400 m run
15 overhead squat 42.5 kg
Time: 17:36

Treeni meni kohtuullisen hyvin vaikka olen tuon aiemmin tehnyt 10 sekuntia nopeammin. Kyykyt oli tänään yllättävän raskaita ja en saanut tehtyä niitä putkeen. Juoksu oli kyitenkin keskimääräistä vähemmän vastenmielistä ja pystyin pitämään ihan kohtuullisen vauhdin päällä. 

Lasken Nancyn sekä omaksi suosikiksi että inhokiksi. Pitkä treeni jossa erityisesti juoksun aikana tuli pohdittua muutaman kerran et miks tätä tekee vapaaehtoisesti. Treenin jälkeen kun lysähdin omaan hikilätäkköön taas muisti et miks. Kaikista hirveimmätkin treenit loppuu aikanaan ja mitä paremmassa kunnossa on niin sitä nopeammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti