torstai 24. heinäkuuta 2014

Helteistä treeniä


Keskiviikkona oli tämän treeniputken vika päivä ja nyt torstai lepoa ja sit taas mennään. Luvassa oli uusi tuttavuus eli overhead walking lunges eli valaaskelkyykky. Ei ole koskaan aiemmin tullut testattua mutta yllättävän hyvin se meni.

Alkuun kuitenkin takakyykkyä 3 x 5 toistoa, aloitin 95 kilosta ja vika setti 115 kilolla. Tuntui hyvältä vaikka ennen treeniä mulla oli lieveää kipua ja jäykkyyttä polvessa.

Päivän metcon oli omasta kynästä:

20 m overhead walking lunges 40 kg
50 double unders
10 hspu
400 m run
Time: 16:18

Ekan kiekan kyykyt oli kohtuu helpot mutta seuraavilla kiekoilla kyykyt tuntui juoksun jälkeen aika tuskaiselta. Samoin hupsut oli raskaita suoraan tuplahyppyjen jälkeen. Hupsut meni muutenkin vähän oudosti, alkuun meni kakkosina tai jopa ykkösinä mutta vikalla kiekalla sain viisi putkeen. Ehkä paikkojen lämpenemiseen meni hetki.

Näissä helteissä treenaaminen on kyllä kova juttu. Ite oon aina pitänyt helteillä treenaamisesta vaikka hiki valuukin tuplatahdilla mut joten vaan nautin. Muutenkin huikeeta jos pääsee treenaa ulkona. 



Yöunet voi taaa vähäksi aikaa unohtaa kun Gamesit alko! Suurin yllätys oli se että Rich Froning on vuoden aikana oppinut uimaan. Ihme mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti