perjantai 4. heinäkuuta 2014

Hyödyllinen vapaapäivä

Eilinen päivä meni palautellessa ja valmistellessa kroppaa perjantain koitoksia varten. Ajatuksena olisi kyykätä pitkästä aikaa ja kokeilla hieman isommillakin kiloilla missä mennään takakyykynn osalta.

Eilen käytin noin tunnin mobbaukseen eli rullasin reidet ja pohkeet sekä venyttelin nilkat ja takareidet kuntoon. Kova hinku oli osallistua päivän treeniinkiin mutta sain pidettyä kiinni sovitusta lepopäivästä ja hyvä näin.

Lopussa intoiduin vielä kokeilemaan bar muscle uppia kuminauhan kanssa. Ajatus on pyörinyt pitkään mielessä kun muscle upin tekeminen ilman apukeinoja on tuntunut jo pitkään mahdottomalta. Kerranhan olen sen onnistuneesti saanut.

Kuminauhan avulla saan treenattua tuota lopun "sukellusvaihetta" tehokkaasti ja yllätyin miten hyvin toi kuminauha toimi tässä tarkoituksessa. Pahoittelen videon laatua:



Tänään siis vuorossa kyykkyä. Tässä muutama erittäin hyvä video kyykyn hallintaan. Itse sain näistä hyviä vinkkejä. Ekassa videossa käydään läpi peruskyykkyjen eri vaiheet, tokassa syvennytään etukyykkyyn ja kolmannessa siihen miten tangon sijainti (high bar vs low bar) vaikuttaa kyykkyyn jne. Kovaa kamaa Barbell shrugged!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti