lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kuningas Kyykky



Pitkästä aikaa takakyykkyjen kimpussa ja mukava yllätys oli se et pääsi itselle kohtuullisiin kiloihin. Pitkään aikaan kun ei ole tullut testattua isommilla kiloilla niin sitä jotenkin pelkäsi ettei enää nouse ollenkaan.

Aloitin viiden toiston sarjoilla ja hain tuntumaa. Aloitin 60 kilosta ja nousin vitosen korotulsilla aina 100 kiloon asti jonka jälkeen aloin tekemään kolmosia. Viimeisen sarjan tein 120 kilolla joka taitaa olla aikalailla 3 toiston maksimi.

Ykkösmaksimi on 140 kiloa, tosin tällä hetkellä en usko et ihan noin paljoa tulis ylös mutta päivän kyykyt antoivat uskoa ja itseluottamusta!

Ajatuksena oli tehdä aamutreeni ja palata illalla päivän wodiin mutta salilla menikin koko päivä :). Aamulla omien treenien päälle tuli meinaa seurattua vielä karjalan kovimpien karsintoja ja siinähän se päivä vierehtikin. Kerkesin kuitenkin käydä välissä potkimassa ensimmäistä kertaa tätä kesänä fudista!



Potkupallosession jälkeen taas nokka kohti CF Vantaata ja illan treenit:

Voima:
10 min EMOM
Odd: 1x  hang clean, 2 x front squat
Even: 2 x tall clean, 1 x jerk, 1 x jerk from neck
Kilot: 60 kg

Metcon: 7 min amrap
2-4-6-8-10...
Clean 70 kg (squat)
Ring dip
Tulos: 8 kierros loppuun

Huh huh. Jalat oli näkökään aika romuna aamun kyykyistä ja rinnalleveto kyykyn kautta oli aika tuskaista mutta silti tuntui ihan kohtuullisen hyvältä ja sain pidetttyä vauhdin kohtuullisena. Hauska ja onneksi lyhyt treeni joka päätti todella tiukan treeniviikonputken. Loma alkaa oleee taputeltu ja paluu normaaliin arkeen ja päivärytmiin on edessä. Siltikin hyviä treenejä edessä. 




2 kommenttia: