torstai 3. heinäkuuta 2014

Olympianostoista Heleniin




Edelleen lomalla ja tänään aamupäivä pyörähti mukavasti eltsussa. Ohjelmassa oli tempailua ja jerkkiä Tommin kanssa.

Iltapäivällä olikin vuorossa päivän kakkostreenit Vantaalla. Tiukka treenipäivä ja tätä kirjoittaessa kroppa on aika jumissa ja lepopäivän tarpeessa.

Ensinnäkin aamu lähti huonosti käyntiin kun nukuin rehellisesti pommiin ja myöhästyin puolisen tuntia sovituilta punttitreffeiltä. Yleensä en nuku koskaan pommiin joten pisti vihaksi.

Kroppa ehkä hieman puoliunessa lämmittelin ja sen jälkeen otin muutamia tempauksia kunnes totesin et kroppa ei ole tähän hommaan valmis. Oikeastaan kaikki oli pielessä, paikat oli kireänä, kädet oli rikki leuanvedoista eli meni vähän tempauskiukutteluks.

Muutamien väsyneiden tempausten jälkeen otettiin jerkkejä, tein sekä push jerkkiä että split jerkkiä. Isoin paino taisi olla 95 kg joka on viisi kiloa ykkösmaksimista. Jerkeistäkin jäi lopulta vähän valju maku.



Tässä parit videot eilisistä jerkeistä. Ehkä tohon 80 kiloon asti tekniikka pysyi edes kohtuullisena ja sen jälkeen jerkin pahin vihollinen push press alkoi nostaa päätään :). Ekassa videossa 60 kg ja ensin push jerk (tai jotain sinnepäin) ja split jerk. Tokassa videossa 80 kg plit jerk.






Loppuun otettiin vielä kiva cash out eli 200 wall ball-heittoa Tommin kanssa. Tehtiin aina kympin satseissa, aikaa tähän meni noin seitsemän minuuttia.

Mukana oli myös pikkubroidi joka oli sekä kameramiehenä, että veti oman treeninsä urhoollisesti loppuun asti. Kaveri paino naama punasena loistavalla asenteella alusta loppuun.

Aamupäivän treenien jälkeen pikainen lounas sukulaisten kanssa ja päikkärien kautta kohti Vantaata. Luvassa oli seuraavaa hauskuutta:

Iltapäivän treenit Vantaalla
Benchmark wod: Helen
3 rounds for time
400 m run
21 KB swing 24 kg
12 pull up
Time: 11:18

Pair chipper
50 cal row
50 power clean 60 kg
50 wall ball
50 box jumps
50 toes to bar
50 KB snatch
Time: 16:18

Helen meni oikeastaan tosi huonosti :). Leuoista ei tullut mitään, osittain rikkinäisten käsien takia, mutta myös viikon treenit chest to bareineen alkoi vaikuttaa. Juoksussakin tuntui et mulla olis 10 kg painoliivi päällä eli raskasta oli. Aika oli niin huono et hirvittää. Tiedän et tosta on sulatettavissa vähintään minuutti.



Iltapäivän kakkosmetconiin olikin jo kroppa kivasti lämmennyt ja homma lähti kulkemaan. Tehtiin teron kanssa vuorotellen liikkeet aina vitosen tai kympin satseissa liikkeestä riippuen. Kaikki toistot meni katkeamatta ja tuntu hyvältä.

Paritreeneissä saa hyvin lepoa joten oman osuutensa jaksaa yleensä hoitaa hyvällä intensiteetillä, niin kävi nytkin.


Torstaina otan kevyemmin ja palauttelen kroppaa. Lihashuollolle vois olla nyt tilausta ja korkeintaan jotain todella kevyttä hikijumppaa tai esim. rauhallista soutua. Vois valmistella kroppaa huomiseen sillä suunnitelmissa olisi kyykätä ja pitkästä aikaa mennä niin isoihin kiloihin kuin mahdollista.

1 kommentti:

  1. Jäi kirjoittamatta tiistain treeneistä sen verran et tuli tehtyä skilli-treeniä boksihypyillä ja hupsuilla sekä testattua muutama benchmark Crossfit Thamesin skill level-sheetin pohjilta eli:
    2 min amrap air squat 102 reps
    500 m row 1:28:9
    Max rep t2b 11 reps
    Maz rep du 47 reps (3 yritystä)
    Max hold handstand 1 min

    Illalla oli päivän wodi ja siellä 3 x 5 front squat ja siellä 90 kiloon asti. Tuntu hyvältä. Loppuun vielä karjalan kovin 3 laji päivän wodina.

    VastaaPoista