maanantai 21. heinäkuuta 2014

Energiaa onnistumisista


Eilen oli koko päivän jotenkin vetämätön olo ja reidetkin oli ehkä kipeämmät kuin koskaan. Treenit oli todella vieneet veronsa ja kun saavuin salille en ollut ollenkaan varma tulenko tekemään suunnitelmissa ollutta treeniä vai keskitynkö pelkkään kehonhuoltoon.



Sitten tapahtui jotain todella outoa bar muscle upin kanssa. Aloin kaikessa rauhassa vetelemään muutamia chest to bareja ja hain kippiä. Sen jälkeen päätin kokeilla muscle upia ja yhtä-äkkiä tuli mun mittapuulla tekniikaltaan lähes täydellinen suoritus. 

Hämmennyin todella, sillä viimeisestä onnistuneesta on kohta puoli vuotta . Olen viimeaikoina hakenut kumpparin avulla vauhtia liikkeeseen ja nähtävästi se kannatti.  Otin vielä pienen tauon jälkeen toisen toiston ja silloin oli Jonnallakin kamera valmiina ja tämä mestarisuoritus päätyi videolle :). Videon laatu meni tosin puuroksi


Tämän jälkeen tapahtuikin todellinen käänne ja onnistumisesta tuli niin jäätävä määrä energiaa et oksat pois. Päätin tehdä treeninkin. Luvassa olikin aikamoinen setti

For time
10/10 KB snatch 32 kg
10 power clean 80 kg
10 Toes to bar
10 box over
5 bar muscle up (assisted)
10 box over
10 toes to bar
10 power clean 80 kg
10/10 KB snatch 32 kg
Time: 20:58

Jäätävä treeni. Ennakkoon noi 32 kg kahvakuulatempaukset tuntu aika karuilta, en ole niitä aiemmin tehnyt mutta kyllä ne sit loppujen lopuks meni ihan ok:sti. 

Muscle upit tein treenissä kuminauhalla, muuten nykisin niitä vieläkin. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti