maanantai 31. maaliskuuta 2014

Crossfit Open workout 14.5

Sunnuntain treenit
Crossfit Open wourkout 14.5
for time:
21-18-15-12-9-6-3 thrusters 42,5 kg and bar facing burpees
Time: 19:56

Vuoden 2014 Openit taputeltu ja nyt on kieltämättä hyvä fiilis. On se aikamoinen urakka viiden viikon ajan jännittää aina seuraavaa lajijulkistusta ja sen suorittamista. Omaan kokonaistulokseen en ole mitenkään supertyytyväinen, tuntuu että ainakin kolmessa ekassa lajissa en saanut itsestäni ihan kaikkea irti.



Eilen tehtiin tosiaan 14.5 eli kettumainen combo thrustereita ja burpeita. Hienot oli suunnitelmat ja henkinen lataus oli parempi kuin koskaan. Jostain syystä ajatttelin et tääon  se hetki kun jysäytän kammotuloksen ja uskoin tähän vielä siihen asti kunnes tartuin tankoon kiinni. Ensimmäinen 21 toiston setti thrusteteita meni kuten suunnittelin, 11 toistoa ja pienen levon jälkeen 10 toistoa. Seuraavan setin aikana tulikin täydellinen välikuolema ja rytmi meni ihan plörinäksi.

Burpee ja thrusteri oli yhdessä todella hirveä combo. Kaiken kruunasi se että burpeen jälkeen piti tosiaan hypätä tangon yli. Sain kuitenkin jotenkuten treenin loppuun ja aika oli 19:56 joka on paljon heikompi mitä tavoittelin. Ensimmäistä kertaa jouduin juoksemaan varmuuden vuoksi treenin jälkeen varmuuden vuoksi vessaan kun tuntu et yörjö nousis pintaan. Ei onneks tullut. Sanon aika usein treenin jälkeen et nyt oli pahin treeni ikinä, sanonpa sen taas. En ainakaan muista yhtä brutaalia treeniä kuin tämä.

Illalla kotona olis varmasti pitänyt käyttää edes 10 minuuttia etureisien rullailuun, no enpä käyttänyt ja nyt pelkkä istuminenkin tekee tuskaa. Etureidet on aivan muussina.








2 kommenttia:

  1. Haha mitenkä toi vinkuminen videon lopussa, tais mennä tunteisiin tää reeni? =)

    VastaaPoista
  2. Joo olihan tää ihan suolesta. Vieläkin etureidet jumissa.

    VastaaPoista