torstai 27. maaliskuuta 2014

mikäs se sieltä tuli?

Tiistain treenit
Vauhditon pituus: 206 cm
Maximi boxihyppy 95 cm
70 burpeeta fot time.: 4:06

Keskiviikon treenit
Tekniikka: 3 position snatch (high hang, hang, snatch) 3 rounds 5 x 5

Eka muskeliuppi




26.3 klo 20:03 merkittäköön historiankirjoihin päivänä jolloin vihdoin se surullisenkuuluisa muscle up (tanko) onnistui! Olen sitä kohtuullisen kauan jahdannut ja pääsääntöisesti treenannut renkailla mutta muutama viikko sitten päästin treenata eka tangolla ja sen jälkeen siirtyä takaisin renkaisiin. Parilla viime kerralla on käynyt ärsyttävän lähellä, jopa niin lähellä että videolta katsottuna näyttää kuin en haluaisi ollenkaan edes päästä ylös.

Eilen kuitenkin treenien jälkeen oli sen verran energiaa kropassa että uskalsin kokeilla ja maaliinhan se meni. Ei se kaunis ollut, mutta tässä vaiheessa mulle oli jo ihan sama miltä se näyttää kuhan jollakin ilveellä saan kroppani ylös.

Tää oli ehkä mulle Crossfitin harrastajana tähän mennessä isoin onnistuminen ja todella iso apina putosi pois selästä. Nyt seuravaaksi tavoitteena on ottaa liike kunnolla haltuun niin, että pystyn tekemään useamman toiston putkeen ja sen jälkeen takaisin renkaiden pariin ja homma alkaa alusta...






Nyt on tosiaan salilla deload-viikko menossa eli kevyempiä treenejä luvassa. Eilen treenattiin tempauksen tekniikkaa kevyillä painoilla ja ihan kivasti kulki. Ehkä taas asteen nopeammin pääsi painojen alle. Tehtiin kolmesta asennosta, vyötäröltä, polvien päältä ja maasta. Hangista tehtynä liike tuntuu ihan ok:lta mutta maasta asti tehtynä mulla katoaa jotenkin kropan tiukkuus ja nostosta tulee holtiton. Pitää vaan työstää lisää.





Kevään ensimmäinen ulkotreeni

Tänään tuli tehtyä kevään ensimmäinen ulkotreeni. Oli mielettömän hauskaa kun aurinko paistoi ja oli just sopiva lämpötila. Itse treeni sisälsi pientä kisailu joissa liikkeinä farmers carrya, renkaiden flippailua ja hakattiinpa niitä lekallakin.



Viimeistä viedään

Yöllä julkistetaan viimeinen Open-laji ja kylläpä taas kutkuttaa. Yksi asia on varma, vikassa lajissa tullaa näkemään raskaita thrustereita ja burpeita. Veikkaan että näistä on rakennuttu jonkilainen ladderi eli thrustereissa kilot nousee ja lisäksi x määrä burpeita.


4 kommenttia:

  1. No nythän sä sitten vaan vetäsit sen! - Hienoa!

    VastaaPoista
  2. Joo vihdoin. Alko muodostuu jo pieneks peikoks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja samalla karistit open ennustus apinan niskastasi - täydellinen ennustus! Millä fiiliksellä vikaan vääntöön?

      Poista
  3. Joo osu oikeaan tällä kertaa. Ei sinänsä ollut kyllä yllätys. Ihan hyvällä fiilkksellä käyn huomenna nakuttaa ton. Kroppa on ainakin täynnä energiaa ku on kevyempi viikko takana. Tää on kyllä klassinen "höntyile ja kuole" - treeni eli rauhallisella tahdilla. Don kävi vetää ton tänään ja sieltä tuli aika kammoaika. On se härkä

    VastaaPoista