lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kurkistus 14.4:ään

Perjantain treenit
Voima: romanian deadlift 5 x 110, 3 x 130, 1 x 150
Wod:
2 minute amrap of KB swings 32 kg (50 reps)
2 minute amrap of toes to bar (22 reps)
2 minute amrap of deadlift 100 kg (20 reps)
Rest 30 seconds
max rep of pull ups (13 reps)
Tulos: 105 reps

Kurkistus Crossfit Open workout 14.4:seen

Torstain ja perjantain välisenä yönä julkistettiin toiseksi viimeinen Open-laji. Aiemmissa lajeissa on ollut kaikissa vain kaksi liikettä mukana, mutta nyt tuli huomattavasti monipuolisempi setti. Itse veikkailinkin, että nyt on wall ballien ja muscleuppien aika ja niinhän siinä kävi. Eli treeni näyttää tältä

14 minute AMRAP:
60-calorie row
50 toes-to-bars
40 wall-ball shots, 20 / 14 lb.
30 cleans, 135 / 95 lb.
20 muscle-ups
Homma lähtee liikkeelle soudusta joka on nyt ensimmäistä kertaa mukana Openeissa. Moni ei varmasti osannut odottaa tai toivoa soutua sillä se luo pieniä haasteita mahdollisella videoinnille ja kaikilla ei ole myöskään mahdollisuutta käyttää soutulaitetta. Mielenkiintoista olisikin nähdä Consept 2:sen myyntiluvut nyt maaliskuulta. 

(Jami Tikkasen vinkit 14.4:ään)

Soudun jälkeen vuorossa on taas yksi meikäläisen heikkouksista eli t2b. Olen niissä varmaa euroopan hitain. Mun täytyy todella miettiä millä taktiikalla lähten nakuttamaan noita 50 toistoa. Varmasti menee 3-5 seteissä alkusta loppuun. Lopussa voi olla et joutuu vetelee ykkösinä.
Tangossa riippumisen jälkeen taas vuorossa wall ballit jotka lasken itselläni vahvuudeksi. Tossa vaiheessa kuitenkin 40 toistoa on aikaste paljon ja ajattelin jakaa sen joko kahtia tai jopa kolmeen osaan etten kaasuta itseäni ennen rinnallevetoa joita tehdään 30 toistoa. Nämä menevät joko ykkösinä tai kakkosina. Aika näyttää.
Loppuun 20 muscle uppia. Helppoa! Oma tavoite on päästä ns. renkaille roikkumaan eli jos saisin noi cleanit tehtyä niin olen tyytyväinen. Tietenkin jos satun saamaan ensimmäisen muscle upin tämän treenin aikana niin en pane pahakseni. Itseasiassa luulen, että puhkean kyyneliin jos näin kävisi. Pidän tätä epätodenäköisenä mutta aionpa silti yrittää.


(Vinkit 14.4:seen by Barbell Shrugged)

Perjantain  treenit

Perjantaina tuli tehtyä romanialaista maastavetoa. Tää on mulle vielä kohtuu outo liike mut tuntuu et oon saanut tästä jeesiä tohon mun alaselän pyöristymisongelmaan. Kiloissa en ole uskaltanut kokeilla vielä yli 150 kiloa mutta toi tulee sen verran keposeen että pelivaraa vielä olisi. Normaalissa maastavedossa ykkösmaksimi on tällä hetkellä 175 kiloa. En aio nyt vähään aikaan edes kokeilla ykkösmaksimia vaan keskityn siihen et pystyn liikuttaa hyvällä tekniikalla isoja rautoja kohtuullisen nopeasti.

Voimaosuuden jälkeen tuli hauska setti jossa oli kolme kahden minuutin amrappia, ekassa tehtiin maksimimäärä kahvakuulaswingejä, tokassa toes to bareja ja vikassa maveja. Loppuun vielä pienen levon jälkeen leukoja maksimimäärä. Mulla oli 32 kilon kuula jota heiluttelin yhteensä 50 kertaa amerikkalaiseen tyyliin. Sitä ei aina muistakaan kuinka raskas toi 32 kilon kuula on. Itseasiassa olen ihan tyytyväinen tohon määrään. Toes to barit oli sen verran säälittävän näköisiä ettei niistä kannata edes kirjoittaa. Maastavedot ihan jees, yritin ainakin keskittyä laatuun ja en vetänyt tässä ihan maksimeja.

Leuat lähti näiden kaikkien liikkeiden jälkeen yllättävän kevyesti liikkeelle mutta stoppi tulikin todella nopeasti 13 leuan kohdalla forkut sano itsensä irti. Hauska treeni ja toimii myös hyvin benchmarkkina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti