maanantai 24. maaliskuuta 2014

Crossfit Open workout 14.4

Lauantain treenit
Voima: Push/split jerk 1-3 reps max 95 kg
Wod: Grace
Tulos: 3:22 (PR)

Sunnuntain treenit
Crossfit Open workout 14.4
14 minute amrap of
60 kcal row
50 toes to bar
40 wall ball 9 kg
30 clean 62.5 kg
20 muscle up
Tulos: 180 reps

Johan oli Dave Castro suunnitellut pirullisen treenin neljänneksi kisalalajiksi. Käytiin sunnuntaina tekemässä treeni pois alta ja pakko sanoa et olen aika tyytyväinen omaan suoritukseen. Lähtökohdat eivät olleet mitkään parhaat mahdolliset vaan kroppa oli jotenkin todella väsynyt ja tukkoinen mutta silti pääsin tavoitteeseen.

Alkuun oli tosiaan 60 kalorin soutu johon mulla meni aikaa noin 2 min 22 sek joka tarkoittaa että soudin noin 710 metrin matkan 1:40/500m vauhdilla. Tämän jälkeen hyppäsin samantien tankoon kiinni ja aloin nykimään toes to bareja jotka lasken omaksi heikkouksiksi. Otin alkuun muutamia kolmosia, mutta siirryin aika nopeasti vetämään ykkösiä joka oli varmasti fiksu päätös. Sain tällä tavalla säästettyä energiaa ja uskon et jos olisin yrittänyt väkisin runnoa kolmosina niin jossain vaiheessa olisi tullut pieni välikuolema. Toes to bareihin mulla meni aikaa kokonaisuudessan vähän vajaa neljä minuuttia.



Seuraavana liikkeenä wall ball-heitot. Nämä lasken taas yhdeksi "vahvuudekseni" jonka takia nyt menikin hieman tunteisiin kun mokailin hieman. Mulla tuli pari no reppiä kun heittelin palloa vähän mihin sattuu. Sain kuitenkin tehtyä 40 toistoa kohtuullisen aikaan ja mulla jäi ihan hyvin aikaa nakutella 30 rinnallevetoa. Wall ballien jälkeen sykkeet olivat vielä maltillisella tasolla ja kropassa energiaa.

Kun tein ensimmäisen rinnallevedon niin tajusin heti millainen tuskien taival tästä tulee. Sykkeet pamahti heti maksimiin ja robotin tavoin aloin nykimään painoja rinnalle. Otin kaikki ykkösinä ja ensimmäinen tavoite oli saada vähintään 25 toistoa eli yksi enemmän kuin munkin suorituksen tuomaroinut treenikaveri. Siinä vaiheessa kun oli 25 toistoa täynnä tajusin et jos pikkaisen vielä kiritän niin saan kaikki 30 toistoa nakuteltua ja raivoisan kannustuksen saattelemana sain kuin sainkin viimeisenkin noston tehtyä. Aikaa jäi hurjat kolme sekuntia :)

Treenin jälkeen putosin maahan samantien haukkomaan henkeä ja meinasin pyörtyä. Jaksoin hädintuskin kävellä kameran luokse vahvistamaan tulostani. Treeni oli älyttömän hauska, alku ei tuntunut pahalta mutta lopun rinnallevedot oli hirveitä. Omaan tulokseen olen tosiaan kohtuullisen tyytyväinen, muissa lajeissa keikun jossain 5000-7000 parhaan joukossa mutta nyt tässä lajissa sijoitus on jossain 1500 kieppeillä (tosin tuloksia on vielä päivittämättä) euroopassa.



Lauantaina

Lauantai oli vähän väsähtänyt treenipäivä. Heräsin aamulla kroppa tukkosena ja sen verran olen oppinut kuuntelemaan kroppaa et nyt se huusi lepopäivää, en kuitenkaan totellut ja eipä treeneistä jäänyt hirveästi raportoitavaa. Okei, tuli parannettua Gracen aikaa eli uusi ennätys 3:22 mutta tuokin oli pettymys sillä odotin alle kolmen minuutin aikaa kun jokunen viikko takaperin tein surullisenkuuluisat 28 toistoa aikaan 2:59.

Nyt maanantaina starttaa taas deload-viikko eli keventelyä luvassa. Se onkin hyvä sillä tullut annettua aikamoista kyytiä kropalle lähiaikoina ja tajusin sunnuntaina et on tullut nyt 12 päivän sisään 11 treeniä. Eli seuraava viikko menee aika pitkälle opetellessa uusia taitoja, syödessä, levätessä ja varmaan jonkun verran tulee tehtyä oman kehonpainontreenejä sekä voimatreenejä pienillä prosenteilla.

1 kommentti:

  1. Ehkä tuli vähän intoiltua ton sijoituksen kanssa. Nyt kun kaikki tulokset viety niin sijoitus taas tuttu ja turvallinen 5000 jotain ;)

    VastaaPoista