lauantai 15. maaliskuuta 2014

Diane ja Air Force

Perjantain treenit
Voima: romanian deadlift 3 x 3 (110/120/130)
Wod: Diane 21-15-9 deadlift 102.5 and HSPU
Aika: 14:44

Lauantain treenit
Voima: cleans (squat) singles (70/75/80/85/90PR/92.5PR/95failed
Wod: Air Force eli:
20 x thruster
20 x sumo high pull
20 x push jerk
20 x ohs
20 x front squat
Jokaisella alkavalla minuutilla tee 4 burpeeta. Tangossa 42.5 kg.
Aika: 11.38



(Muscle up taas asteen lähempänä)

Nyt tuntuu miehellä kropassa silta että on tullut tehtyä jotain. Perjantai ei ollut itsellä mikään unelmatreenipäivä. Työpäivä oli sen verran hektinen, että nesteytys ja safkapuoli jäi vähän heikoksi ja en saanut jotenkin kroppaa hereille ollenkaan. Mavet alkuun oli ihan ok, pyöristin kiloja pikkaisen alas suhteessa ykkösmaksimiin, (idea oli siis tehdä 80-90 % ykkösmaksimista) sillä sunnuntaina on myös luvassa maastaveto 14.3 muodossa.

Loppuun legendaarinen benchmark-treeni eli Diane. Maastavetoja 102,5 kilolla ja käsilläseisontapunnerruksia. Olen aikaisemmin tehnyt hupsut aina abmattia vastaan eli siitä tulee muutaman sentin helpotus, mutta nyt päätin että teen hupsutkin täydellä liikelaajuudella. Laitoin abmatin viereen levypainot jotka nousivat abmatin kanssa samalle tasolle.



Maastavedot menivät treenissä ihan kohtuullisella temmolla, nakuttelin ekalta kiekalta 15 toistoa putkeen ja sen jälkeen loput kuusi. Ekalla kiekalla hupsuja pystyin tekemään nelosina ja kolmosina mutta tokalla ja vikalla kiekalla ne meni maksimissaan kakkosina. Viimeistä punnerrusta tusasin noin neljä minuuttia kunnes raivoisan kannustuksen saattelemana sain itseni vihdoin ylös. Abmat oli hiestä niin märkä, että punnerruksen alasennossa mun pää liuku siitä pois ja melkein tulin niskoilleni.

Lauantain Air Force ja riveä




Lauantaina oli tiukka treeni luvassa. Alkuun otin rinnalleveto ykkösiä ja tarkoituksena mennä nyt kunnolla kyykyn kautta kun yleensä tulee vaan hinkattua raakana. Raakana saan vedettyä rinnalle 100 kiloa mutta ennen tätä päivää kyykyn kautta on tullut vain 85 kiloa.

Tänään kuitenkin liikkui ihan kohtuulllisesti ja ennätys parani reippaasti kun 92.5 kiloa tuli ylös. Sinänsä jännä et toi ennätysnosto oli ehkä tekniikaltaan paras tämänpäiväisistä. Muuten tekniikasta voisi sanoa et edelleen liian hitaasti menen alas ja lisäksi seläntuki petää sekä alaasennossa että jo lähtöasennossa. Pitää kiinnittää tähän huomiota, sama ongelma on oikeastaan kaikissa vetoliikkeissä.

Loppuun vielä jäätävä treeni eli Air Force. Liikkeinä tässä lajissa oli:

20 x thruster
20 x sumo high pull
20 x push jerk
20 x ohs
20 x front squat

Jokaisella alkavalla minuutilla tee 4 burpeeta. Tangossa 42.5 kg.

Treeni oli hirveä. Liikkeet ovat itsessäänkin jo todella raskaita, mutta toi burpee-twisti tekee tästä todella kettumaisen treenin. Olen silti aika tyytyväinen miten toi treeni meni. Sain tehtyä aika hyvin toistoja putkeen eikä tarvinnut ottaa niin paljoa turhia taukoja kuin alkuun kuvittelin. Valakyykyt oli kaikista vaikein liike tänään, tuntui että olkapäistä loppuu tuki ja toistot oli hitaita. Sain treenin tehtyä aikaan 11.38


Huominen päivä ei lupaile yhtään kevyempää. Aamupäivästä kyykkyklinikka ja illalla tarkoitus tehdä 14.3 eli toivotaan että paikat lähteävät palautumaan. Pitänee survoa safkaa kaksin käsin nassuun ja litkiä litratolkulla raakamaitoa :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti