sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Täynnä energiaa

Perjantain treenit
Pariwodeja:
Parimaastavetopito 250 kg (1 minuutti)
Parin kanssa selät vastakkain kyykyssä (1:30)
Käsilläseisonta pito parin kanssa (2:04)
Parin kanssa köysiriipunta (38 sekuntia)



Keventelyviikko saa tänään arvoisensa lopun kun vuorossa viimeinen open laji eli 14.5. Luvassa on todellista tuskaa burpeiden ja thrustereiden muodossa. Kaksi liikettä joita koko maailma ennusti viimeiseen lajiin. Treenisssä tehdään siis:

For time:
21-18-15-12-9-6-3
Thrusters and bar facing burpees

Itse liikkeet eivät siis olleet yllätys mutta treeni tehdään nyt ensimmäistä(?) kertaa aikaa vastaan eikä amrappina. Lisäksi myös ensimmäistä kertaa lajin julkistamiskilpailussa kisaili vastakkain miehet ja naiset. Sinänsä ehkä hieman tylsä laji vaatii rinnalle vähän twistiä. Tuo aikaa vastaan kamppailu on osalle aika brutaali juttu. Käytännössä osa kilpailijoista ei tule saamaan tästä lajista hyväksyttyä suoritusta joka voi tietenkin hieman harmittaa kun jo neljä lajia takana.

Itse olen pohtinut paljonkin millä taktiikalla lähden tätä toteuttamaan ja katsoessani Rich Froningin suoritusta päätin että lähden tekemään tätä rauhallisesti ja huolellisen ennakkosuunnitelma  mukaan. Tulen jakamaan toistomäärät fiksusti ja kävi mitä kävi niin yritän pysyä siinä. Lisäksi päätin et vaikka tuntuu kuinka pahalta niin pidän kiroilut ja itkemiset sisälläni ja pusken vaan rauhallisesti kohti loppua. Tää laji on kunnon henkien taistp ja sipuli ratkeaa tässä todennäköisesti ennen koneistoa. Kilot on sellasia et niitä pystyy kyllä heiluttelee mut se epämukavuden tunne pitää vaan runtata jonnekin.

Perjantaileikit

Perjantaina kikkailtiin kaikkea pientä kivaa. Ei mitään överiraskasta vaan enemmänkin hauskanpitoa. Ehkä mieleenpainuvin oli saattinen pito parin kansaa maastavetoasennossa. Otettiin kaverin kansaa tankoon 250 kiloa ja pidettiin sitä minuutti ylhäällä. Kun laskettiin painot niin mun kummatkin pikkurillit oli jämähtäneet ihmeasentoon ja kunnolla väännellä niitä et palasivat normaaleiksi.

Lauantaina tuli vielä palauttelupäivä, tosin tuli tehtyä remppahommia useampi tunti, mutta kropan pitäisi olla nyt ainakin levännyt Dave Castron viimeistä juonta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti