maanantai 17. maaliskuuta 2014

Crossfit Open workout 14.3

Sunnuntain treenit
Aamupäivä: kyykkyklinikka
Ilta: Crossfit Open workout 14.3
Tulos 95 reps (viimeiset boksit aikaan 6:27)

Ei ollut mitkään parhaat lähtkökohdat Openien kolmanteen lajiin. Kroppa oli aika väsyneessä kunnossa perjantain Dianesta ja lauantain Air Forcesta. Lisäksi sunnuntaina oli tunnin kyykkyklinikka. Väsyneestä kropasta huolimatta sain kuitenkin ihan kivasti kropan herätettyä ja jonkinlaisen tuloksenkin aikaan. Taas jäi tästä treenistä semmoinen olo et ehkä antanut ihan kaikkea. Jostain syystä en ole saanut näihin Open-lajeihin semmoista itsensäylittämisen fiilistä kuin voisi kuvitella. Onneksi vielä on pari lajia jäljellä niin ehkä se tulee sieltä vielä.

Crossfit Open 14.3


Treeni itsessään oli aika klassinen Crossfit-treeni. Vahvuudesta on toki hyötyä, mutta myös koneiston pitää olla kunnossa ja boksihypyt pitää pystyä tekemään tehokkaasti. Lajissa idea oli siis seuraava

8 minute AMRAP:
10 deadlifts, 135 / 95 lb
15 box jumps, 24 / 20 inch
15 deadlifts, 185 / 135 lb.
15 box jumps, 24 / 20 inch
20 deadlifts, 225 / 155 lb.
15 box jumps, 24 / 20 inch
25 deadlifts, 275 / 185 lb.
15 box jumps, 24 / 20 inch
30 deadlifts, 315 / 205 lb.
15 box jumps, 24 / 20 inch
35 deadlifts, 365 / 225 lb. 
15 box jumps, 24 / 20 inch

Ensimmäiset 62.5 kilon maastavedot menivät kevyesti ja samoin boksihypyt. Valitsin taktiikaksi hyppy ylös ja askellus alas-taktiikan ja se toimi ihan kohtuullisesti. Jalat eivät missään vaiheessa kaasuuntuneet liian pahasti. Samoin toka mavesetti 85 kilolla meni putkeen ja edelleenkään ei boksit olleet pahoja. 

Kolmannessa mavesetissä jossa kiloja oli jo 102.5 tein muutaman toiston putkeen ja sen jälkeen siirryin tekemään ykkösiä. Huomasin myös että tässä vaiheessa alkoi tekniikka viimeistään pettämään ja kissanselkä astui peliin. Hyi ku oikein hävettää katsoa videolta. Kolmannen setin maastavetoja 125 kilolla kerkesin tekemään viisi toistoa kunnes aika loppui. Mulla meni noin minuutti viimeisten painojen kanssa kun sähläsin eka väärään levypainon pois joten siinä menetin varmasti turhaa energiaa ja muutamia toistoja. 

Loppupeleissä ihan ok saavutus olosuhteisiin nähden mutta tekniikan pettäminen hävettää. Ja loppupeleissä toi tuloskaan ei ole mikään kummoinen. Tästä päästäänkin seuraavaan aiheeseen eli onko mitään hyötyä jos saan tehtyä yhden maastavedon 175 kilolla, mutta en saa hyvällä tekniikalla linkitettyä useita 125 kilon maastavetoja kun sykkeet on korkealla?



Ps. nyt on kaikissa lajeissa ollut kaksi liikettä, nähdäänköhän vielä esim. tripletti?

2 kommenttia:

  1. C'mon Toni!!! Mikä fiilis sulla on näin jälkikäteen, tuntuuko ropassa? By the way, kerro Juhalle terkkuja, että hyvännäköisiä boxeja, hyvä asenne.

    Mitä sä haluisit viimeisiin lajeihin? Wall ballia, thusteria ja muscle-uppeja ei ole vielä tullut, joten oletan vielä että ne nähdään. MUt tulee toki jossain reenissä vasta "loppupuolella", koska ne ei ole itsestäänselvyys koko yhteisölle

    VastaaPoista
  2. Veikkaanpa et toi kolmikko tulee vastaan vielä. Ens lajiin veikkaan thrustereita ja eiköhän ne muscle upitki nähdä. Tuleeko tangolla vai renkailla niin se jää nähtäväksi. Itse toivoisin wall balleja. Vaikka 7 minuutin amrap niitä ja sen jälkeen 5 minsan amrap tanko mu:ta niin olis hyvä paikka saada tehtyä eka musce up

    VastaaPoista