torstai 13. maaliskuuta 2014

Peeärrää pukkaa

Maanantain treenit
Voima: front squat 3 x 3 (80/85/90)
Wod: 21-15-9-3 snatch 40 kg (squat) and box jump
Time: 12:44

Tiistain treenit
Voima: floor press 3 x 3 (80/85/90)
Wod: 5 minute amrap of:
12 push press 50 kg
10 ring dip

Rest 30 sec and:
5 minute farmers walk with 20 kg bumbers. Each drop: 10 burbees.
Score: 4 rounds

Keskiviikon treenit
Voima:
Snatch 1 x 60/65F/65
C & Jerk 1 x 90/95/97.5PR/100Failed



(Pahoittelen, tekstit on videossa yhtä viturallaan kuin mun selkä noissa riveissä ja tempauksessa)

Kyllä on taas tällä viikolla treenit maistuneet erinomaisesti. Tuntuu, että kroppa palautuu tällä hetkellä todella hyvin ja koko ajan treeni-intoa päällä. Maanantaina tehtiin wodissa tempauksia kyykyn kautta ja toistoja tuli aika mukavasti. Itseasiassa olin vähän yllättynyt siitä, miten vähän loppupeleissä jalat hyytyivät. Kiloja oli 40 ja toistot meni treenissä 21-15-9-3 ja tempauksen kanssa kumppanina boxihypy. Oli kyllä silti aika rapsakka treeni ja joutu hetken keräilemään itseään hikilätäköstä.

Tiistaina tein pitkästä aikaa push pressejä ja ihan kivasti ne liikkui. Treeni oli lyhyt viiden minuutin amrap mutta nakutin ekalla rundilla 12 push pressiä putkeen hirveellä temmolla niin sen jälkeen rengasdipit tuntui kohtuullisen jähmeältä. Loppuun vielä kiva pikkutwisti eli farmers walkkia levypainojen kanssa. En tajua miten ole niin surkea kantamaan noita, tuntuu et mulla ei ole yhtään puristusvoimaa.

Open 14.2 sivuvaikutuksia. Tämän jälkeen marrsin teippiostoksille. 


Peeärriä

Viikon kohokohta oli selkeästi keskiviikon treenit jossa vanhat ennätykset sai kyytiä. Ideana oli hakea tempauksen ja clean and jerkin yhteistylös eli ykkösmaksimeja haettiin. Tempauksissa ei tullut uutta ennätystä vaan sivusin vanhaa 65 kilon nostoa. Tosin tällä kertaa kilot tuli selkeästi helpommin kun viimeksi ne tuli puoliksi punnertamalla. Clean and Jerkissä puolestaan tapahtui isoja asioita. Aikaisempi ennätys 87.5 kg noin vuoden takaa sai kyytiä kun nakuttelin ylös 97.5 kiloa. Kokeilin vielä satasta mutta se tuli vain rinnalle asti. Olen todella tyytyväinen tähän tulokseen! 100 kg on salin tavoitetaululla ylhäällä ja se ei todellakaan ole kaukana.

Pakko olla myös salin tämän hetkiseen voimaohjelmointiin. Vaikka tempausta, riveä eikä jerkkiä ole varsinaisesti ollut voimaosuuksissa mukana aikoihin niin silti kilot tulee koko ajan ylös. Tällä hetkellä on jotenkin tosi luottavainen olo omaan kehitykseen ja siihen että tulen tämän vuoden aikana saavuttamaan tälle vuodelle asetetut tavoitteet. Tällä hetkellä olen tismalleen tavoitevauhdissa. Kirjoittelen tästä myöhemmin lisää.

Crossfit Open

Ensi yönä taas heräillään. Openien kolmaslaji julkaistaan siis käytännössä muutaman tunnin kuluttua ja kyllä muuten jännittää. Kaksi ekaa lajia on mun mielestä olleet yllättävänkin haastavia, jännä nähdä mitä nyt on luvassa. Veikkaan että 14.3 tulee pitämään sisällään:

Thrustereita (isoilla kiloilla, ehkä joku chipper tyyppinen ratkaisu)
Boksihyppyjä
Lyhyitä spurtteja :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti