torstai 3. huhtikuuta 2014

Uusia liikkeitä ja iltajuoksuja

Maanantain treenit
Voima: 1 rep max
box squat 170 kg
sumo deadlift 160 kg
push press 87.5 kg

Tiistain treenit
Box squat 3 x 5 (110/130/140)
wod: 1 round for time
30 wall ball shot 9 kg
30 overhead squat 20 kg
30 box jumps
15 wall ball shot 9 kg
15 overhead squat 20 kg
15 box jumps
Farmers walk around gym with two 20 kg bumper plate
Time: 7:35

Keskiviikon treenit
Wod: Elizabeth (21-15-9 clean 60 kg and ring dip) rest 3 minute and then Isabel (30 snatch 45 kg)
Time: Elizabeth 6:51 PR ja Isabel 3:09

Torstain treenit
Voima: push press 3 x 5 (60/65/75)
Wod: 25 minute AMRAP
400 m run
15 chest to bar
15 push ups
400 m run
20 chest to bar
20 push ups etc
Score: 3 rounds and 20 push ups





Kylläpä teki kevyempi viikko eetwarttia. Kroppa toimii kuin junan vessa ja treeneissä on kivaa. Openeistakin on pikkuhiljaa toivuttu. Maanantaina meillä vaihtu voimaohjelman liikkeet ja tilalle tuli mulle kaksi ihan uutta tuttavuutta, box squat ja sumo maastaveto. Treenailtiin liikkeitä ja haettiin niistä myös samalla ykkösmaksimit joita käytetään seuraavan kuukauden aikana pohjana voimatreeneissä.

Boksikyykyssä pysty latomaan yllättävän paljon rojua niskaan. Oli kieltämättä aika jännä tunne pitää 170 kiloa niskassa. Oudointa tossa oli vielä se että toi tuli kevyesti ja pelivaraa jäi vielä reippaasti. Aika vain loppui kesken. Tiistaina tehtiin samaisella liikkeellä 3 x 5 sarjoja ja otin vikan setin 140 kilolla ja sekin tuntui kohtuullisen helpolta vaikka toki työtä sai tehdä. Takakyykyssä mun ykkösmaksimi on 140 kg joten boksikyykyssä pystyy nakuttaa huomattavasti isompia kiloja. No, onhan tuo toki täysin eri liike kuin kunnon takakyykky.

Sumomaastaveto tuntui yllättävän luonnolliselta. Maksimit jätin tällä kertaa 160 kilon vetoon mutta uskon että tällä tyylillä saan enemmän kuin normaalilla maastavedolla kunhan vaan ensin treenailen tekniikkaa kuntoon. Vaikeinta oli saada paino irtoamaan maasta mut sen jälken loppuveto oli kevyttä.

Keskiviikon skabailua

Keskiviikkona skabailtiin parin legendaarisen treenin combolla. Eli idea oli alkuun tehdä Elizabeth ja perään kolmen minuutin breikin jälkeen Isabel. Ellun aika parani mulla minuutilla joten meni ihan hyvin. Pysyin todella hyvin suunnitelmassa ja pystyin tekemään ekan treenin hyvällä sykkeellä alusta loppuun. Isabelisssa lähdin jostain syystä intoilemaan ja en pysynyt alkuperäisessä suunnitelmassa vaan nakuttelin 10 tempausta putkeen ja se oli meikäläisen kunnolle näköjään liikaa. Loput meniväkin kakkosina tai ykkösinä.

Juoksukengät jalkaan

Juoksu ajatuksena ei herätä mussa kovin hilpeitä ajatuksia, mutta wodeissa kyllä tykkään juoksusta (kuhan keli on kondiksessa). Torstain treeni oli brutaali yhdistelmä juoksua, chest to bar-leukoja ja punnerruksia. Treenin aikana tuli 90 ct2-leukaa joka on mulle enemmän kuin koskaan yksittäisessä treenissä on tullut. Kädet luonnollisesti rullautui auki viimeisten toistojen aikana.

Tosta juoksusta vois vielä sen verran mainita et aikoinaan tuli kirmailtua aika paljonkin ja tulipa kolme kertaa juostua puolimaratonkin. Paras aika taisi olla muistaakseen 1 h 49 min. Silloin olin toki aika hoikka poika. Noiden juoksujen jälkeen ei ole pidemmät juoksut maistuneet paria midnight runia lukuunottamatta. Harkinnassa on josko osallistuisi tänä vuonna Extreme Runiin mutta nähtäväksi jää.

Vielä pari sanaa openista

Menneen talven lumia jo mutta onnea kaikille suomalaisille jotka jatkavat kulkuaan regionalsseihin! Omat Openit menivät tosiaan miten menivät mutta tässä vielä kooste tuloksista ja sijoituksista. Sijoitukset meni lajeittin yllättävänkin tasaisesti, poikkeuksena 14.3 jossa tehtiin mavea ja boksia. Omaks iloksihan nää treenit tuli tehtyä mut tosiaan kokonaisuuteen ehkä skidisti pettynyt. Treeniä siis lisää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti