tiistai 8. huhtikuuta 2014

kiloja pään päällä

Sunnuntain treenit
Voima/tekniikka:
Snatch 1-3 reps (40-65kg)
Clean and jerk 1-3 (60-80 kg)
Skills: käsilläkävelytreeniä
Maanantain treenit
Voima:
Push press 3 x 3 (70/75/78)
Wod: 8 min amrap:
15/15 kb snatch 24 kg
15/15 kb one hand swing 24 kg
30 toes to bar
Tulos: 1 kierros  + 5 t2b
Lepää 30 sekuntia ja max metrit käsilläkävelyä minuutissa (tulos noin 20m)

Tiistain treenit
Voima: box squat 3 x 3 (140/145/153)
Wod: death by thruster 42.5 kg starting from 3 reps
Tulos: 80 reps
Sunnuntaina huomas hyvin et paikat oli vähän väsähtäneet aika kovasta treeniviikosta ja en saanut itsestäni ihan parasta irti tempauksen ja c & j:n osalta. Tempauksessa en saanut tämänhetkistä pr lukemaa eli 65 kiloa ylös. Edelleen alasmeno on liian hidas.

Työnnössä olkapäät rupes vähän kiukuttelee joten jätin kilot tarkoituksella 80 kiloon säästääkseni paukkuja tulevan viikon koitoksiin. Jännästi toi 80 kilon vetäminen  rinnalle oli todella kevyen tuntuista.

Maanantaina tehtiin voimaliikkeenä oush pressiä ja kilot liikkui yllättävän hyvin. Vika sarja oli 90 % ykkösmaksimista ja kolmossarja liikkui kevyesti, olisi mennyt vielä pari toistoa päälleki. Lupailee siis uusia ennätyksiä lähiaikoina push pressiin.
Mulla on kädet vieläkin rikki viime viikon ct2-leuoista ja eilisessä wodissa tehtiin kahvakuulalla tempauksia ja swingejä sekä lisäksi toes to bareja. Treeni ei itsessään ollut paha mutta käsiin sattu niin perkeleesti et se hidasti tekemistä. Mulla oli kunnon teipit mut ongelma oli teippien rullaantuminen. Pitäis kehittää joku systeemi tähän ettei tarvis koko ajan piilotella kämmenten avohaavoja


Tiistaina puskettiin voimana kolmossarjoja boxikyykyillä ja loppuun "hauska" death by thrusters jossa lähdettiin ensimmäisellä minuutilla kolmesta toistosta ja aina alkavalla minuutilla kasvatettiin toistomäärää aina yhdellä kunnes tuli stoppi eli "kuolema". Mulla se tuli 13 toiston kierroksella ja sain siitä tehtyä viisi toistoa. Kokonaisuutena 80 toistoa johon olen ihan tyytyväinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti