maanantai 14. huhtikuuta 2014

All in

Maanantain treenit
Voima: push press  5 x 70/3 x 75/3 x 80
Metcon: 16 minute amrap:
15 x box jumps
12 x shoulder to overhead 50 kg
9 x toes to bar
Tulos: 5 kierrosta + 6 t2b

Lähtökohdat maanantain treeneihin olivat seuraavat: kaksi liikettä (boxihyppely ja t2b) jossa olen jäätävän hidas ja yksi liike missä olen kohtuullisen nopea (jerkit).

Boksihypyissä sain pidettyä kohtuullisen vauhdin mutta edelleen olen niissä todella hidas ja samoin t2b:t on meni kakkosina ja kolmosina. En vaan saa niihin rytmiä aikaiseksi.

Jerkit menivät tänään todella kevyesti. Neljällä ekalla kiekalla tein joko 7/5 tai 6/6 toistoilla mutta vikalla kiekalla tapahtui ponymainen ihme ja diesel lämpesi lähes ylikuumenemisen partaalle. Kyttäsin meinaan koko treenin ajan treenikaveria joka hööki mua loppuun asti noin 7 toistoa edellä. Ajattelin pistää all in ja survoin hirveällä vauhdilla vikan kiekan jerkit putkeen ja tarrasin samantien tangosta kiinni ja tein kuusi t2b:ta putkeen. Loppujenlopuksi tultiin treenikaverin kanssa tasalukemiin.

Tämä treeni oli klassinen crossfit-treeni joka mittasi loistavasti koneiston kestävyyttä. Olisin halunnut päästä kuudelle kierrokselle mutta omat heikkoudet tulivat vastaan.

Voimaosuutena tehtiin push pressiä jossa ideana oli tehdä 5 - 3 - 1 toistoa 75-95 % ykkösmaksimista. Vikalla sai tehdä useammankin toiston jos pystyi. Tein 70 kilolla ekan vitossarjan ja se oli kyllä kevyt. Lähes yhtä kevyet oli toi kolmossarja ja viimeisellä "ykkössarjalla" tein kolme toistoa 80 kilolla ja oli kevyttä. Prosentit laskin taas vähän miten sattuu, mulla olis pitänyt olla vikassa 83 kg mutta menköön tällä kertaa :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti