torstai 17. huhtikuuta 2014

Onnistumisen tunteita

Keskiviikon treenit
Skills: 12 minute EMOM
4/4 pistol squat
4 handstand push up
Wod: Baseline
500 m row
40 air squats
30 abmat sit up
20 push up
10 pull-up
Aika: 4:20

Keskiviikon treeneissä oli ideana keskittyä omiin heikkouksiin ja treenailla vähän vähän kevyemmin sillä takana on aina raskaita treenejä.

Alun taitosetti piti sisällään hupsuja ja pistoolikyykkyjä. Pistoolikyykythän on ollu mun suurin heikkous ja oon saanut niitä vissiin kerran tehtyä kaksi putkeen vasurilla. Oikealla en ole saanut yhtään toistoa. Nyt olin kuitenkin onneni kukkuloilla kun sain tehtyä niitä useita putkeen kummallakin jalalla! Oikealla oli vähän haastavampaa mutta tulivat silti.

Hupsut meni myöa ihan kohtuullisesti. Vähän pitäis enemmän voimaa lantiosta kippiin. Nyt tulee vähän laiskasti. Sain kuitenkin tehtyä jokaisella kiekalla 4 toistoa. Tuntu et kummassakin liikkeessä mentiin eilen valovuosi eteenpäin.

Loppuu  vielä lyhyt ja hauska treeni eli baseline. Alun 500 metrin soudun vedin aika kovaa eli 1:30 ja tämä kostautui kyykyissä jossa jalkoja alkoi heti hapettaa. Sain ne kuitenkin runtattua ja muut eivät tuottaneet ongelmia. Kellotin ajaksi 4:20 joka oli jonkun tilaston mukaan PRO-suoritus :).

Kesä lähenee. Silloin luvassa kovaa treeniä ja tätä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti