sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kun palaset loksahtaa kohdalleen (kisat tulossa)

Lauantain treenit
Wod 1
12-9-6 reps of:
Clean & Jerk 70 kg
Hspu
T2b
Aika: 9:47

Wod 2
Nancy:
5 rounds for time:
400 m run
15 ohs 42.5 kg
Timecap 15 minute
Tulos: 4 kierrosta

Harvoin jää niin hyvälle tuulelle treenien jälkeen kuin lauantaina. Syynä oli se et sain vihdoin selätettyä yhden isoimmista heikkouksista eli toes to barit. Olen toki pystynyt tekemään niitä aiemminkin mutta aivan jäätävän hitaasti ja raskaasti. Jostain syystä mulle oli pesiytynyt huono tapa tehdä ne hirveällä väliswingillä. Nyt kuitenkin treeneissä tapahtui jotain ja päätin että runttaan niitä putkeen ja yhtä-äkkiä ne ne meni kuin itsestään. Teki mieli alkaa tuuletella kesken treenin, ja itseasiassa taisin tuuletellakin :)


 


Tosiaan lauantain eka treeni oli jäätävän hauska rypistys. Oikeastaan tällä kertaa hupsut ja toes to barit liikkuivat hyvin mutta clean & jerkit olivat tahmeita. Sain kuitenkin treenin tehtyä kohtuulliseen aikaan. Tämä sama treeni oli viime vuonna Keravan Oktoberfesteillä yhtenä lajina.

HSPU kippaamalla (abmat)

Ensimmäisen treeniin jälkeen otettiin 10 minuutin lepo ja sen jälkeen hypättiin benchmark-treeni Nancyn kimppuun eli mukava yhdistelmä juoksua ja valakyykkyjä. Tämä treeni meni itseasiassa todella hyvin. Sain pidettyä hyvän tekniikan kyykyissä ja runtattua niitä kivasti putkeen. Juoksu oli yhtä hirveää kuin aina mutta mikäs siinä auringon paisteessa pinkoessa.

OHS 42.5 (Nancy)


Viikko kisoihin

Tosiaan ensi viikon lauantaina Crossfit Vantaa järjestää kisat joihin itsekin osallistun. Nää on mun ensimmäiset skabat ja rehellisesti sanottuna ainakaan vielä ei jännitä ihan hirveästi. Lähden sinne nautiskelemaan sillä mun on vaikea kuvitella hienompaa tapaa viettää päivä kuin treenaillessa ja hengaillessa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tavoitteena mulla on ehkä vähän kliseisesti ylittää itseni. Tarkoitan sillä sitä et päivän jälkeen olis semmoinen fiilis et olen antanut kaikkeni. Tuloksellisia tavoitteita mulla ei ole muita kuin se et en olisi missään lajissa viimeinen. Laadullinen tavoite on se et toistot olisivat hyviä ja ei tulisi no reppejä. Mulla ei ole sinänsä selkeitä vahvuuksia tai heikouksia vaan ole tasaisesti paska :). Jos jotain pitäisi toivoa kisoihin niin toivoisin:

  • Outojen esineiden kantoa hiekkäsäkit, levypainot, kuulat yms)
  • T2b
  • Tuplahypyt
  • Tempauksia metconissa (30-40 kg)
  • wall ball
  • Kahvakuulaliikkeet (tempaus, rinnalleveto, swingi yms)

Ja mitä en toivoisi:

  • Muscle up
  • Köysikiipeily
  • Pistoolikyykky
  • Käsilläkävely
Näillä mennään kohti kisoja. Nyt on deload-viikko edessä joten treenaaminen tulee olemaan kevyttä ja samalla on jälleen hyvä paikka työstää omaa liikkuvuutta ja ehkä noita yllämainittuja " ei toivottuja" liikkeitäkin ja muuten vaan valmistuatua sekä henkisesti että fyysisesti kisoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti