keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuulailua ja pihatöitä

Tiistain treenit
Voima: box squat 5 x 140, 3 x 150 ja 5 x 160
Metcon: 8 rounds for time (time cap 20 min)
10/10 K snatch 24 kg
15 wall ball
Tulos: 7 kierrosta ja 10/1 snatch
Cash out 20 burpees

Tiistaina oli voimatreenissä taas aika tehdä boksikyykkyjä. Pikkuhiljaa alan hiffaamaan tota liikettä. Viimeksi kun haettiin tossa ykkösmaksimit niin silloin selässä oli 170 kiloa. Nyt eilen tein "keyvesti" 160 kilolla viisi toistoa. Hauska nähdä kuinka paljon tästä liikkeestä tulee olemaan hyötyä takakyykkyyn. Ainakin henkisesti on kova juttu ku tottuu siihen et on jäätävä kasa rojua niskassa.




Video: sunnuntain treeneistä yksi kierros hero wod DT

Päivän metconissa nakuteltiin kuulan ja wall ballin kanssa. Treeniä ehkä parhaiten kuvaisin sana "hirveä". Treenin jälkeen ulvoin vielä pitkään pukukopissa. Oikean käden kahvakuulatempaukset sain tehtyä aina putkeen mutta vasuri sakkasi ja pahasti ja siihen meni tärkeitä sekunteja. Wall ballit noiden tempausten jälkeen oli yllättävän raskaita. Tein niissä muistaakseen neljä ensimmäistä kierrosta putkeen ja sen jälkeen otin aina 10 toistoa ja pienen levon jälkeen loput viisi toistoa.

Tiistain treeneissä erikoista oli se et kävin pitkästä aikaa aamulla treenaamassa. Kieltämättä oli aika makea fiilis painella aamuseiskalta salille kun aurinko paisto ja liikennekään ei ollut vielä herännyt. Aika kivasti sai myös kropan toimimaan heti aamusta.

Ilta menikin mieluisissa rakennuspuuhissa. Mulla on meinaan pakkomielle löytää ympäristöstä potentiaalisia leuanvetopaikkoja ja nyt kyllästyin etsimään niitä ja päätin rakentaa omalle takapihalle telineen. Nyt on projekti siinä vaiheessa että odotetaan betonin kuivumista ja sen jälkeen kun tukipuut ovat kiinni niin pääsee testaamaan.

Ponys Gym vol 1


2 kommenttia:

  1. Jos sun telineesi toimii, mä tilaan sut rakentamaan samanlaisen mulle :)

    Krisse

    VastaaPoista