lauantai 19. huhtikuuta 2014

Filthy Fifty ja kikkailua ulkosalla

Perjantain treeni
Voima/tekniikka Clean & Jerk EMOM 10 minute 60-95 kg
Metcon: Filhty Fifty
Time: 25:30

Perjantaina hypättiin vähän isomman porukan kanssa Filthy Fiftyn kimppuun. Liikkeinä siis tylyt:

For time:
50 Box jump, 24 inch box50 Jumping pull-ups50 Kettlebell swings, 1 poodWalking Lunge, 50 steps50 Knees to elbows50 Push press, 45 pounds50 Back extensions50 Wall ball shots, 20 pound ball50 Burpees50 Double unders


Olen tehnyt tän legendaarisen treenin kerran aikaisemmin ja silloin mulla meni 35 minuuttia. Tosin tuolloin tein selät ghd-laitteella joka on huomattavasti raskaampi liike kuin peruselät. Hyppyleuat tein tuolloin liian isolla hypyllä eli periatteessa tein yksittäisiä raakaleukoja joka ei suinkaan ole hyppyleuan tarkoitus.

Homma lähti liikkeelle bokseista joissa olen edelleen hidas. Päätin nyt tehdä kaikki toistot ilman alasaskellusta ja pysyin suunnitelmassa. Hyppyleuat meni ihan kohtuullista vauhtia, samoin swingit ja askelkyykyt.

Knees to elbows on jostain syystä mulle hemmetin vaikea. Välillä tuntui et sain rytmin päälle mut se pysyi päällä maksimissaan muutaman toiston. Todella turhauttavaa. Push press oli taas todella kevyt ja nakuttelin siinä eka 30 putkeen ja sen jälkeen 20 toistoa.

Loppuun vielä wall ballit ja burpeet. Nämä olikin sit ne kettumaisimmat liikkeet tällä kertaa. Erityisesti burpeiden kohdalla teki mieli lopettaa leikki kesken mutta vieressä höökivästä treenikaverista sai hyvin virtaa.

Tiukkojen treenien jälkeen käytiin vielä anoppilassa, tulin itse aikasemmin kotiin ja huomasin unohtaneeni (taas) avaimet kotiin. Mulla oli mukana pelkästään koira, kamera ja kineesioteippiä. Siispä suuntasin läheiselle urheilukentällä:





Keväästä ja kesästä on tulossa todella mielenkiintoinen. Luvassa on meikäläisen ensimmäiset kisa Crossfit Vantaalla ensi lauantaina ja toukokuussa tietenkin legendaarinen HC triplet Pirkkolassa. Nyt vuorossa jo neljännet setit. Tästä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti