torstai 27. helmikuuta 2014

deloading

Keskiviikon treenit
Tekniikka/voima: pony complex (shoulder press + back squat 40 kg)
5-4-3-2-1
Lepo
4-3-2-1
Lepo
3-2-1
Lepo
2-1
Vasta kierroksen jälkeen saa irrottaa otteen tangosta

Torstain treenit
Alkulämmöt 15 minute row 30 sec on 30x off
Voima/tekniikka: maastaveto 3 x 5 (70 kg, 90, 100) tarkoitus tehdä 40-60 % ykkösmaksimista
Mobility: puoli tuntia mobbaista







Salilla menossa vielä deload-viikko eli tarkoitus kevennellä ja panostaa paljon tekniikkaan ja liikkuvuuteen. Mulla oli tosiaan oma keventely alkuviikosta kun olin vatsataudin kourissa mutta nyt taas arki rullaa.

Eilen menin Openille ja ajatuksena tehdä alkuviikosta rästiin jääneet shoulder pressit ja takakyykyt. Oli aika tiukka aikataulu joten kehittelin niistä komplexin eli ajatuksena oli ekalla kiekalla tehdä viisi shoulder pressiä ja siitä tanko niskan taakse ja viisi takakyykkyä ja jälleen tanko eturäkkiin ja seuraavaksi neljä toistoa jne yhteen toistoon asti. Tämän jälkeen pieni lepo ja uusi setti aloittaen tällä kertaa neljästä toistosta. Tällä kaavalla siihen asti kun oli enään yksi toisto jäljellä.

Treeni oli hyvä, toistoja tuli kohtuullisen paljon ja pystyi pitämään hyvän tekniikan kun kilot oli kevyet. Sydän laukkasi kyllä tuhatta ja sataa. Sinänsä siis treeni ei ollut niin paha mutta sairastelu oli jättänyt jälkensä.

Torstaina oli ohjelmassa kevyttä maastavetoa ja kunnon mobbaustunti. Maastavedot meni ihan ok ja selkä pysy hyvin kasassa. Takareidet oli kivasti aktiiviset kun otin alkulämmöksi kunnon soudut intervalleina eli idea oli soutaa 15 minuuttia niin että 30 sekkaa täysiä ja 30 sekkaa lepoa. Mulla tuli jokaisella työstöjaksolla 150-153 metriä soutua ja yhteensä 2530 metriä. Vauhti pysyi siis todella tasaisena.



Mobbailusessio oli loistava! Kokeilin ennen sessiota tehdä valakyykyn kapealla otteella, ei mitään toivoa. Mobbailun jälkeen pääsin kyykkyyn asti! En ole aikaisemmin päässyt kapealla otteella alas asti 20 kg tangon kanssa.

Openit on täällä!

Ensi yönä on hyvä syy heräillä kesken unien sillä silloin julkistetaan Openien ensimmäinen laji. Heitänpä tähän perinteisen veikkauksen mitä eka laji pitää sisällään:

10 minute amrap of
50-40-30-20-10 tuplahypyt/vatsat

Menee varmaan perinteisesti täysin metsään mut jos on parempia veikkauksia niin pistä tulee :)








1 kommentti:

  1. Näköjään eilinen postaus oli jäänyt jumiin ja tuki vasta tänään. Yöllä selvisi eka laji ja luvassa tempauksia ja tuplahyppyjä!

    VastaaPoista