tiistai 18. helmikuuta 2014

Divari kerrallaan

Maanantain treenit
Voima: back squat 5 x 100/ 3 x 110/ 1 x 120
Wod: 3 kierrosta aikaa vastaan
15 hang power snatch 40 kg
30 box jumps
Aika: 8:05

Tiistain treenit
Voima: deadlift 5 x 130/3 x 140/1 x 160
Wod: 13 minute amrap
15 back extension
15 KB swing 32 kg (american)
15 pull ups
Farmers carry 25 m 32 kg
Tulos:4 kierrosta ja 15 selkää





 Tiukka viikonloppu tuntui hieman maanantaina joten tulin salille hyvissä ajoin ja mobbailin alakertaa huolella. Siitäkin huolimatta paikat olivat hieman jäykkinä ja en saanut oikein täysin kroppaa hereille kyykkyjen aikana.

Kyykyissä ideana oli tehdä 5 toistoa 75 % cf totalin ykkösmaksimimista, 3 toistoa 85 % ja lopuksi 1 toisto 95 %. Cf totalissa hyppäsin suoraan 120 kilosta 140 kiloon joka ei tullut ylös eli virallinen tulokseni oli  120 mutta kyykyn osalta omat prosenttini 130 kilon mukaan.

Tänään kyykyt oli tosiaan raskaita. Eka vitossarja meni lämpöjä hakiessa, kolmossarjassa 110 kiloa tuli kaksi kertaa hyvin ylös mutta kolmatta sai pusertaa jo kunnolla. 120 kilon ykkönen taas tuntui todella raskaalta, mutta sain kuitenkin tuotoa ylös vaikka varmistajan sormet hipaisivat jo kylkiä :).

Setin jälkeen mietin et millä ihmeellä olen saanut 140 kiloa kyykättyä kun nyt 20 kiloa pienemmän painon kanssa saa punnertaa todella. Kun tarpeeksi mietin niin keksin ainakin yhden meriselityksen eli ennen liittymistä Vantaalle tuli tehtyä takakyykkyä vähintään pari kertaa viikossa ja päälle etukyykyt ja maastsvedot. Eli ei ihme että kilot nousivat silloin eri tavalla kun nyt treenit ovat sata kertaa monipuolisemmat ja voimatasot ovat nousseet muissa liikkeissä tasaisemmin.

Maanantain metconi
Päivän treeninä oli tehdä kolme kierrosta aikaa vastaan 15 raakaa tempausta riipusta 40 kilolla ja 30 boksihyppyä. Loistava treeni. Otin taktiikaksi tehdä tempaukset katkeamatta ja boksihypyt tasaista vauhtia.
Hyppyjä oli niin paljon että valitsin taktiikaksi askeltaa aina boksilta alas. Tuntui toimivan sillä pystyin pitämään tasaisen vauhdin ilman lepotaukoja. Itseasiassa nyt kun mietin tarkemmin niin treenissä tuli siirtymisten lisäksi tasan yksi lepotauko kun kolmannen kierroksen tempauksissa lepuutin tankoa hetken vyötäröllä ja nakutin loput 5 tempausta. Aika oli pikkaisen päälle kahdeksan minuuttia johon olen tyyytyväinen vaikka tavoittelin seiskalla alkavia lukuja.

Nyt on pari viikkoa menty uudella voimaohjelmalla jossa pääpainona on ollut kyykky, mave ja shoulder press. Metconeissa on tehty tempauksia, rinnallevetoja ja työntöjä yms. Eli päivän metconissa on tehty eri liikettä kuin voimasarjassa. En tiedä onko sattumaa mutta mulla nää on olleet parhaat treeniviikot ikinä. Voimasarjoissa saa puserrettua hyvin ja jaksaminen metconeissa on täysin eri luokkaa kuin aiemmin. Tuntuu kuin olisi noussut yhden divarin ylöspäin

Tiistain treenit
Tiistaina vuorossa voimassa maastavetoa ja yllätys yllätys wodissa leukoja :). Viikonloppuna tulikin jo tahkottua jo muutama leuka joten olipahan ainakin lihasmuistissa. Treeni oli kirjoitettu ches to bar-leukoina mutta muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen päätin suosiolla vetää normileukoina ja lisätä ctb:t kehityslistalle.

Maveissa en alkuun saanut yhtään aktivoitua takareisiä, mutta loppua kohden liike parani. Alkuun vitossarja 130 kilolla, sen jälkeen kolmonen 140 kilolla ja loppuun ykkönen 160 kilolla. Ei tuntunut älyttömän raskaalta mutta tekniikka olisi jälleen voinut olla parempi.

Huomenna taas treenit jonka jälkeen otan kyllä lepopäivän. Toivottavasti huomenna ei olisi leukoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti