lauantai 15. helmikuuta 2014

Filthy Saturday

Torstain treenit
Voima: Deadift 3 x 3 (135/145/150)
Tabata: punnerrukset, kyykyt, burpee

Perjantain treenit
Voima: shoulder press 3 x 3 (52,5/57,5,60)
Wod: max rep of wall ball (8 kg)
Tulos: 55 toistoa
Wod2: 3 minuutin amrap punnerruksia parin kanssa. Jos lepoa niin aina vähintään 5 sek lepo. Punnerrukset vuorotellen. Tulos 106 punnerrusta parin kanssa

Lauantain treenit
Voima: snatch 5 x 40 kg, 3 x 50, 1 x 60/62,5PR/65PR
Metcon: Filthy Fifty
Tulos: 35:40

For time:
50 Box jump, 24 inch box
50 Jumping pull-ups
50 Kettlebell swings, 1 pood
Walking Lunge, 50 steps
50 Knees to elbows
50 Push press, 45 pounds
50 Back extensions
50 Wall ball shots, 20 pound ball
50 Burpees
50 Double under

Loppuviikon treeneistä

Torstain ja perjantain jälkeen oli kyllä hyvä fiilis. Maastavedossa sain tehtyä ok tekniikalla 150 kilolla kolmossarjan ilman välikorjailuja ja perjantaina shoulder pressissä 60 kiloa ei tuntunut kolmossarjassa miltään. Se oli höyhenen kevyt. Jotenkin vaan oli aika vahva olo.

En ole pitkään aikaan tehnyt peruspunnerruksia ja nyt niitä tuli tehtyä sekä torstaina että perjantaina. Ihan mukavasti liikkui ja olen tyytyväinen et nykyään teen punnerrukset aina niin, että rinta käy maassa asti. Lisäksi perjantaina tehtiin hauska testi jossa heiteltiin wall ballia niin monta toistoa kuin pystyy. Pääsin 55 toistoon kunnes pieni horjahdus keskeytti suorituksen. Energiaa olisi ollut ehkä vielä 10 toistoon.

Filthy fifty ja tempausennätykset uusiksi

Päätin eilen että teen vihdoin filthy fiftyn pois kummittelemasta. Tommi on kuittaillut mulle jo varmaan vuoden kun en ole tätä legendaarista treeniä koskaan tehnyt. Hilpaisin aamulla salille Open gymiin ja Jonnan innoittamana päätin ottaa vielä alkuun tempauksia. Hyvä päätös sillä ennätyksiähän sieltä tuli! Vuoden vanha 60 kilon tempausennätys pistettii historian kirjoihin kun nokitin ensin riipusta raakana 2,5 kilolla ja loppuun vielä raakana 65 kiloa. Jälkimmäisestä on vähän ristiriitainen tunnelma et hyväksynkö sen ennätysnostoksi sillä paino tuli pikkaisen pressaamalla loppuun asti.

Tässä 62,5 kilon tempaus. Valitettavasti vain loppuosa tuli videolle :)




Ja tässä 65 kilon tempaus tai pitäis melkein sanoa et push press valaotteella. Parasta  videossa valmentajan repeily :)





Palauttelin hetken tempausten jälkeen ja sen jälkeen FF:n kimppuun. Sain onneksi kirittäjäksi Winter War-tason kisaajan joten ei tarvinnut yksin tehdä. Ensimmäisenä liikkeenä oli boksihypyt jotka menivät yllättävän hyvin ja ei mennyt edes huutohengitykseksi. Nakuttelin boksit rauhalliseen tahtiin kympin satseissa.



Hyppyleuoissa meni mulla kohtuuttoman kauan aikaa. Tein niitäkin alkuun kymppeinä ja lopussa vitosina. Tämän jälkeen kahvakuulaswingit olivat treenin kevyin liike ja meni ilman ongelmia kahtena 25 toiston sarjana. Samoin askelkyykyissä ei mitään ongemia. Knees to elbows oli taas oikea aika ja energiavaras. Jostain syystä ei ole tullut tehtyä tuota liikettä lähiaikoina ja sen kyllä huomasi. Jostain syystä mulle toes to bar on helpompi liike.



Push pressit tehdään tässä treenissä pelkällä tangolla ja nää oli kyllä lastenleikkiä, tein 40 putkeen ja sen jälkeen parin sekunnin levon jälkeen loput 10. Sit se lysti alkoikin. Selät GHD-laitteella olivat täyttä tuskaa! Tein alkuun 10 putkeen ja tän jälkeen kolmosina ja nelosina. Selkä oli ok mut takareidet menivät aivan törkeeseen kramppiin aina muutaman toiston jälkeen ja oli pakko levätä. Tämän jälkeen olikin ilo siirtyä nakuttamaan 50 wall ballia :). Tein ne kuitenkin kohtuullisen nopeasti ja siitä palkintona 50 burpeen kimppuun.




Odotin ennakkoon, että burpeet olisivat kaikista hirvein liike sillä pohjilla on jo jäätävä määrä toistoja mutta nämä menivätkin ihan kohtuullisesti kympin satseissa. Saatoin kyllä kuulostaa siltä et olisin saamassa sydänkohtausta mutta sainpa burpeetkin loppuun. Lopuksi vielä 50 tuplahyppyä meni mukavasti katkeamatta eivätkä ne enää oikeastaan tuntuneet pahalta.

Koko treeniin meni 35 minsaa joka oli hitusen parempi kuin alkuun uumoilin. Itse treenistä jäi muutenkin hyvä fiilis sillä keskityin kaikissa liikkeissä siihen että toistot on hyviä ja täyttävät liikestandardit. Onnistuin tässä mielestäni hyvin!

Nyt on jo parin viikon ajan treeni kulkeneet erinomaisesti ja olen tehnyt kohtuullisen raskaitakin treenejä. Palautuminen on mennyt nappiin ja energiatasot olleet hyvät. Olen kyllä ahminut surutta hiilareita joka näkyy ja tuntuu kunnon turvotuksena mutta jos siitä tämmöstä buustia niin pystyn kyllä elämään noitten sivuoireitten kanssa.

Huomenna luvassa hieman kevyempää settiä ja kunnon mobbailua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti