keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Crossfit Total

Maanantain treenit
Yhteensä: 360 kg
1 rep max back squat 120 kg shoulder press 65 kg, deadlift 175PR

Legendaarista treeniä pukkasi maanantaille. Tarkoituksena oli löytää kolmesta liikkeestä oma ykkösmaksimi niin, että kutakin liikettä oli kolme yritystä käytettävissä.

Homma lähti liikkeelle takakyykyllä jossa otin ensimmäisellä nostolla 110 kg helposti ja tämän jälkeen 120 kohtuullisen helposti. Lähdin hieman ahnehtimaan ja ladoin vielä 20 kg lisää ja koitin saada vanhan ykkösmaksimin eli 140 kg ylös. Ei tullut. Jälkiviisaana mietin et olis pitänyt aloittaa 120 kilosta ja mennä kympin korotuksilla 140 kiloon. Kyykyn tulos jäi siis 120 kiloon joka oli pettymys.

Shoulder pressissä lähdin tavoittelemaan vähintään 65 kiloa ja sehän sieltä tuli. Alkuun napsin helpon toiston 55 kilolla ja sen jälkeen epäonnistuin ensimmäisellä yrittämällä 65 kilossa, mutta toisella yrityksellä tuli ylös. Jostain syystä shoulder press on mulla yksi heikkouksista vaikka muut työnnöt menee ihan kohtuullisesti.

Maastavedossa mulla on ollut viime aikoina ongelmia. Olen todennäköisesti miettinyt nostoa hieman liikaa ja sitä kautta tullut pieni pelko päälle. Nyt onnistuin heittämään noi pelot pois ja runttasin omat ennätykset! Kyllä tuntu hyvältä kun lähdin liikkeelle 150 kilosta ja se tuli kevyesti, samoin 160 kiloa. Sen jälkeen ajattelin suoraan hypätä 175 kiloon ja taktiikka toimi. Pakko kyllä myöntää et oli ruma veto toi viimeinen. Selkä ei pysynyt hyvässä kuosissa mut annan sen nyt mennä tällä kertaa kun oli kuitenkin maksiminosto kyseessä.

3 kommenttia:

  1. Thanks. 190 kiloa pitäs tän vuoden aikana tulla ylös. Luo uskoa taas eli tavoitevauhdissa ollaan

    VastaaPoista
  2. Onneks olkoon! Hieno rykäsy - mä sanoisin että otat sen 2 markkaa tavoitteeks tälle vuodelle - kun kattoo sun muita tuloksia niin pitäisi kaiken järjen mukaan olla täysin saavutettavissa. Mutta kuten totesit, formi pitää olla kunnossa. Ite varmaan vähän hajotin selkää yhessä vaiheessa ja ei tosiaan ole kivaa...

    Toi shoulder press, tai muutkin punnerrusliikkeet on mielenkiintosia. Itellä ainakin jämähtää tiettyy kohtaan ja tanko ei vaan liiku. Mulla on ollut shoulder pressissä otsan kohdalla yli 5 sekuntia tanko paikallaan - ei tunnu periaatteessa painavalta, mutta kun voima loppuu niin se loppuu eikä mitään tapahdu....

    VastaaPoista