sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Onnellinen mies

Sunnuntain treenit
Voima: rinnallevetoja (high hang, hang jne) 1 x 80 kg 3 position clean 1 x 90/95/97,5PR/100PR
Wod: Cindy eli 20 minute amrap of:
5 pull ups
10 push ups
15 air squats
Tulos: 16 kierrosta ja 3 punnerrusta

Iloa iloa!

Ennätyksiä ja merkkipaaluja

Tänään lähti salilta äärimmäisen iloinen mies. Lauantain Open gymiltä päället jäänyt ennätystehtailu jäi päälle ja ennätyksiä nähtiin sunnuntainakin useita.
Lämmittelin alkuun käsilläkävelytreeneillä ja lisäksi neppailin muscle up-vaiheiden kanssa. Kun kroppa oli lämmennyt niin ladoin tankoon levyjä ja otin muutamia sarjoja 40-80 kilolla rinnallevetoa kolmesta asennosta eri high hangistä, hangistä ja maasta.


Tässä video 80 kilon riveistä kolmesta asennosta






Huomasin et kroppa toimii tänään hyvin ja siirryin ottamaan ykkösiä hangistä ja raakana. Ajatus ennätyksestä alkoi heräillä. Systemaattisesti kipusin 80 kilosta 95 kiloon joka oli vanha ennätys ja otin sen ylös. Sen jälkeen 97,5 kg tuli ylös ja ennätys oli syntynyt! Jäi kuitenkin vielä nälkä ja seuraavaksi tapahtui jotain outoa: 100 kiloa tuli ylös todella kevyesti ilman mitään ongelmia.

Tässä 100 kilon rinnalleveto riipusta ja raakana





Mikä oudointa, olen tehnyt aina ennätysnostot maasta mut nyt tosiaan tein kaikki riipusta. Aikaisemmin olen vetänyt maksimissaan riipusta (hang) 80 kiloa joten olen hieman hämmilläni. Toi satanen tuntui sen verran kevyeltä et kokeilin vielä 105 kiloa mutta suurin nälkä oli jo selkeesti ohi ja nosto jäi puolitiehen. Olisin voinut vielä kokeilla 102,5 kiloa mutta aika kävi vähiin ja edessä oli vielä Cindy.



Lisää ennätyksiä

Noin viiden minuutin palauttelun jälkeen vuorossa oli legendaarinen omalla kehonpainolla tehtävä benchmark-treeni eli cindy. Aikaa 20 minuttia tehdä niin monta toistoa kuin mahdollista seuraavilla liikkeillä:
5 leukaa
10 punnerrusta
15 kyykkyä

Viimeksi tein Cindyssä 14 kierrosta ja ajattelin nyt kokeilla erilaista taktiikkaa eli lähdin heti alusta tekemään treeniä emom-tyyliin eli yksi kierros/minuutti. Pysyin tässä vauhdissa 10 kierrosta ja tämän jälkeen alkoi minuutti käydä lyhyeksi ja kädet raskaaksi. Punnerrukset alkoivat hajota osiin ja tuntuivat todella raskailta. Leuat menivät koko treenin ajan putkeen ja kyykyt olivat todella kevyitä. Lopputulos oli 16 kierrosta ja 3 punnerrusta eli selkeä parannus muutaman kuukauden takaiseen tulokseen!



Tuntui jopa hieman oudolta kun pystyin tekemään leuat ja kyykyt niin kevyesti. Punnerruksissa ymmärrän et tuntui raskaalta kun niitä ja burpeita on tullut tehtyä nyt muutaman päivän sisään todella paljon.
Tähän viikonloppuun oileastaan kulminoitui hyvin tämä viikko. Sanoisin et tämä oli ehkä paras treeniviikko koskaan. Ennätykset sekä tempauksessa, että rinnallvedossa ja ok tulokset kahdessa benchmark-treenissä!

Jäin vielä tunniksi mobbaamaan alakertaa sillä huomenna on luvassa kyykkäilyä ja hieman huolettaa se et kerkeääkö kroppa palautua. Jos aamulla tuntuu siltä et kroppa vaatii lepoa niin olen varautunut henkisesti lepopäiväänkin.

3 kommenttia:

  1. Kevyt rive - hienoa!

    Piti kysyä kun ystävämme googlekaan ei osannut kertoa sun viime viikon treenistä: 1 minute handstand hold/1 minute handstand hold (lower)/1 minute handstand hold (lowest) - miten noi tehtiin? Kuulostaisi hyvältä treeniltä mutta mulle ei ihan aukee mitä tossa tehtiin.

    VastaaPoista
  2. Joo oisin voinut avaa tota vähän tohon mut idea oli eka olla minsa normaalissa käsilläseisontaasennossa, sen jälkeen laskeutua about puoliväliin ja taas minsa ja lopuksi minsa silleen et lähes jo pää lattiassa kiinni. Älyttömän raskasta. Erilaisia pitoja pitäis kyllä tehdä useammin. Oo ihan sukka niissä.

    VastaaPoista