perjantai 7. helmikuuta 2014

Villiintyneen selän syndrooma

Keskiviikon treenit
Voima: Back squat 3 x 5 (80/100/110)
Wod:
4 kierrosta
Buy in one lap 20 kg OH lunge
12 power snatch x 12
6/6 burpee over bar
15 pull up
Buy out one lap 20 kg OH lunge
Tulos: 3 kierrosta ja 12 tempausta

Perjantain treenit
Voima: deadlift 3 x 5 (120/130/150 x 3 ja 140 x 2)
Wod: 12 minute amrap
15 kb swing 24 kg
12 ring dip
12 box jumps
Tulos: 4 kierrosta ja yksi rengasdippi


Tällä viikolla on tullut harmillisesti pari pakollista ylimääräistä lepopäivää erilaisten kiireiden takia. Lisäksi viikonloppuna ei tullut treenattua kun olin katsomassa kisoja. Ehkä ylimääräisestä levosta johtuen treenit on maistuneet erityisen hyvin. Keskiviikkona tuli tehtyä takakyykkyjä Open Gymissä. Tarkoituksena oli tehdä kolme sarjaa vitosia niin, että ekassa sarjassa on 65 % ykkösmaksimista, tokassa 75 % ja vikassa 85 %. Kyykyt oli todella raskaita ja vikassa sarjassa mulle meni 110 kilolla vain kolme toistoa. Reidet oli yllättävän tukossa setin jälkeen. Huomasin myös konkreettisesti et on tullut skipattua mobbailuja liikaa. Oli vaikeuksia päästä tarpeeksi syvään kyykkyyn.



Pyllistys


Keskiviikon wodina vedetiin yhdessä treenikaverin kanssa aika jäätävä treeni eli tempauksia, leukoja ja tangon yli burpeita. Treeni alkoi ja loppui kierroksella salin ympäri askelkyykyin 220 kg levy pään päällä. Mulla tuli time cap vastaan neljännen kierroksen tempausten jälkeen joten tota buy outtia ei tarvinnut tehdä. Leuat oli rx-versiossa chest to bar-leukoja joita teinkin ensimmäisen kierroksen, mutta sen jälkeen ei vaan enää yksinkertaisesti noussut ylemmäs niin vedin normileukoina loppuun. Erityisesti ilahdutti se et 50 kiloa liikku tempauksessa kohtuullisen ketterästi suhteuttaen siihen, et nykyinen ykkösmaksimi on 60 kiloa. Nyt toistoja tuli yhteensä 48. Oli kyllä paikat jumissa treenin jälkeen.



Perjantaina palattiin taas maastavedon pariin ja idea sama kuin keskiviikon kyykyissä eli 3 x 5 sarjat samoilla prosenteilla. Aloitin 120 kilosta ja vikan sarjan vedin 150 kilolla ja taas kävi samalla tavalla kuin kyykyissä eli kaksi vikaa ei tullut enää ylös. Tai olisi tullut mut tekniikka droppas niin pahasti et pudotin 10 kiloa pois ja otin kaksi rahtusen parempaa toistoa alle. Maastavedossa oon nyt onneks saanut palautettua itseluottamuksen mut tekniikassa on edelleen todella paljon tekemistä. Mun selkä on pahimmillaan kunnon kissänselkänä ja se ei ole hyväksyttävää.

Come to me


Päivän wod oli hauska combo rengasdippejä, boxihyppyjä ja kahvakuulaswingejä. Boxit kulki paremmin kuin koskaan ja sain tehtyä niitä parhaillaan jopa sen hirveämmin puuskuttamatta. Dipeissä oli haastetta päästä tarpeeksi syvällä mut muuten ihan jees. Swingeissä sain valmentajalta loistavia vinkkejä jotka kyllä tajusin mut ihan käytäntöön asti ei vielä mennyt :)

Palaan vielä tohon villiintyneeseen selkään. Erityisesti tällä viikolla on ollut vähän liikaa sellaista poikamaista innostusta ja toi selkä on päässyt elämään omaa elämääsä. Vaikka itse tietää et huonolla tekniikalla nostaminen polttaa kynttillää molemmista päistä niin jännästi sitä kuitenkin menee välillä runnomiseksi. Nyt täytyy ottaa taas ryhtiliike ja keskittyä kaikissa liikkeissä siihen et tekniikka pysyy hyvänä ja liikestandardit täyttyy. Mitäpä väliä sillä ajalla loppupeleissä on jos lepää lasaretissa välilevy suussa.


4 kommenttia:

  1. Hyi hemmetti, yks kuvottavimmista videoista mitä olen nähnyt. Kaveri oli ihan liekeissä kun sai painot ylös =) Mut hei, toi tuorein 12min metconi näyttää ihan jepa kamalta

    VastaaPoista
  2. Toi video saattaa kyl olla läpällä tehty. Joo toi oli hyvä setti. Boksihypyt kulki aika kivasti nostokengillä :). Jostain syystä tykkään hyppiä niillä

    VastaaPoista
  3. Mistä sä löysit 220kg kiekon askelkyykkyyn;)

    Krisse

    VastaaPoista