tiistai 11. helmikuuta 2014

Päät alaspäin

Sunnuntain treenit
Tekniikka: rinnallevetoja ja työntöjä
Wod: Jackie eli 1000 m soutu, 50 thrusteria 20 kg ja 30 leukaa
Aika: 9:58PR

Maanantain treenit
Voima: back squat 3 x 3 100/107,5/115)
Metcon: 1 round for time
20 air squat (buy in)
12/10/8/6/4/2 power clean and burpee pull up
Aika: 10:48

Tiistain treenit
Taito: käsilläkävelyä
Voima: shoulder press 3 x 3 (52,5/55/60)
Wod:: 1 minute handstand hold/1 minute handstand hold (lower)/1 minute handstand hold (lowest)
Wod: 10 minute emom
Odd minute: 4 handstand push ups
Even minute: 8 toes to bar




Sunnuntain PR-hommia


Joskus treenit kulkee ja joskus ei. Nyt eletään selkeästi taas korkeasuhdannetta ja treenit kulkee loistavasti. Sunnuntaina jatkoin benchmark-treenien parissa ja päätin iskeä Jackien kimppuun. Olen tehnyt treenin kerran aikaisemmin (valitettavasti en muista milloin) aikaan 11:30. Nyt kroppa liikkui sen verran mukavasti, että ajasta suli pois puolitoista minuuttia!


Soudun kanssa kävi jotain todella outoa. Soutelin siinä menemään ja tuntu aika raskaalta joten ajattelin et en hapota itseäni ja hollasin vauhtia selkeästi loppua kohti. Paikoitellen tuntui että menin todella hitaasti. Loppuaika soudun kanssa näytti kuitenkin 3:22 joka on vain kuusi sekuntia hitaampi kuin aikaisempi huutohengityksellä tehty kilsan ennätys 3:18. Tämä lupailee sitä lähiaikoina toi vuoden vanha ennätys menee uusiksi. Jopa 3:13 voisi olla mahdollinen hyvänä päivänä.

Eipä tolla Jackien ajalla vielä juhlia voi vaikka parannusta tulikin. Thrusterit olisi voinut nakuttaa huomattavasti nopeammin ja leukoihinkin meni tuhottomasti aikaa. Kyllä tämän vuoden aikana pitäisi saada kaksi minuuttia pois tosta ajasta.

Maanantain kyykytystä


Tuntuu et kyykkyä, mavea ja shoulder pressiä on tullut tehtyä melkein päivittiäin. Ja näinhän sitä onkin :) Meillä on nyt aloitettu uusi voimaohjelma salilla ja pääpainona on maastaveto, kyykky ja shoulder press. Näitä tehdään siis varsinaisissa voimaosuuksissa ja wodeissa liikkeitä on mukana monipuolisemmin.


Maanantaina tehtiin siis kolmosia niin että kilot olivat 80 % - 90% Cf totalissa haetusta ykkösmaksimista eli mulla tarkoitti sitä et otin 115 kilolla tiukan kolmosen. Kyykyt tuntu aika tahmeilta. Syy on simppeli. Liian vähän mobbausta.

Päivän varsinainen wodi oli aika jyhkeä. Rinnallevetoja ja burpee pull uppeja. Sain kohtuullisen hyvin nakuteltua rinnallevetoja putkeen ja burpee pull upitkin meni hyvin. Treeni oli oikeastaan aika loistava sillä intensiteetti pysyi kovana koko treenin ajan ja silti kilot oli kohtuullisen raskaat. Treenin jälkeen mulle tuli omituisia rytmihäiriöitä. Lienevät ihan normaalijuttu kovan treenin jälkeen nuorella ihmisvesalla.

Päät alas tiistaina


Tiistaina oltiin päät alaspäin eli alkuun treenailin käsilläkävelyä joka alkaa tuntua koko ajan luonnollisemmalta. Sain jo tehtyä muutamia askelia ja tuli jopa melkein vauhdin hurmaa. No ei ihan mut silti pari askelta päätyi videollekin



Voimaosiossa tehtiin shoulder pressissä kolmosia ja sieltä tuli kohtuullinen onnistuminen eli 60 kilon kolmonen näki päivänvalon. Tuli vielä kohtullisen helposti. Tää liike on mulle hankala mut tänään dominoin. Tästä levollisin mielin kohti 70 kiloa.

Loppuun vielä pari wodia eli alkuun lyhyt kolmen minuutin setti käsilläseisontapitoja ja sen jälkeen 10 minutiin emom jossa parittomilla minuuteilla tehtiin neljä käsilläseisontapunnerrusta ja parillisilla 8 toes to bar-liikettä. Sain tehtyä kaikki toes to barit unbroken ja hupsuissa kahden ekan rundin jälkeen myös sarjat katkeamatta. Treenin jälkeen muistin et 10 kk sitten tein toes to barit aina ykkösinä kun en vaan saanut nakuteltua niitä putkeen.

Tässä vielä videontynkää hupsuista. Pari kehityskohtaa pystyy heti bongaa eli polvet pitäis tuoda alemmas ja mikä ihmeen sammakkoasento toi on?



2 kommenttia:

  1. Peukku videoille! Ja huikee juttu, että janari on ottanut käsilläkävelyn repertuaariin. Siinä on tapahtunut asioita, kovaa kamaa Toni!

    VastaaPoista
  2. Siinä vois olla seuraavan "pakkomielteen" paikka. Se on aika palkitsevaa puuhaa

    VastaaPoista