perjantai 21. helmikuuta 2014

Richin perässä

Keskiviikon treenit
Pariwod:
Deadlift hold - max rep wall ball (77)
Farmers hold - max rep burpees (19)
Pull up hang - max rep shuttle run (40 x 7m)

Perjantain treenit
Tekniikka/voima: maastaveto (3 x 5 110)
Wod:
3 minute amrap of:
1 hang clean 60 kg
1 burpee
2 hang clean 60 kg
2 burpee jne
Tulos: kuusi kierrosta ja 7 riveä



Keskiviikkona oli meillä salin ensimmäinen kisaryhmän kokoontuminen ja treenit. Ensinnäkin hemmetin hieno homma et tämmönen pistettiin pystyyn! Pitkään on jo mielessä hautunut ajatus siitä et olis hauska joskus kisata tässä lajissa ja kisaryhmään liittyminen tuo varmasti lisää potkua ja tavoitteellisuutta treenaamiseen.

Mä ainakin huomaan antavani itsestä huomattavasti enemmän jos treenissä on pientä kilpailuhenkeä mukana ja se et joka treenissä on oma sparrikumppani on kova juttu. Ajatus olis siis osallistua jonkinlaisiin kisoihin tässä lähitulevaisuudessa mutta siitä lisää myöhemmin. Toki Openit alkavat kohtapuolin joten siinäkin pääsee haistelemaan kisatunnelmaa.


Tosiaan keskiviikkona treenattiin ja pariwodiin kuului erilaisia yhdistelmiä pitoja ja muita liikkeitä. Pidot on mun ehkä pahin heikkous ja voin rehellisesti sanoa rt oon niissä todella huono. Leuanvetotangossa pystyn roikkumaan maksimissaan minuutin ja sen jälkeen painovoima lopettaa leikin. Pitää ottaa näitä pitoja systemaattisesti mukaan vaikka ennen tai jälkeen treenien.

Perjantain treenit

Torstaina lepäiltiin hyvällä omallatunnolla. Viiden päivän treeniputki johon mahtui aika jyhkeitä kiloja ja rankkoja metconeja tuntui vielä perjantainakin ja kun vaihtoehtona oli vetää päivän mavet voiman sijaa tekniikkana niin päätin iskeä tähän tarjoukseen kiinni. Neppailin muutamat vitossarjat 110 kilolla. Saa kyllä ton selän kanssa tehdä vielä paljon duunia. Veikkaan et paljon jeesais kun sais noi takareidet vetreiks ja sais ne töihin kunnolla niin veto ei menis niin paljoa selälle.

Wodina oli hauska ja todella nopea rypistys eli ideana oli tehdä yksi 60 kilon rive riipusta ja yksi burpee, sen jälkeen kaksi toistoa kumpaakin jne niin pitkälle kuin kolmen minuutin aikana kerkeät. Pääsin tekemään seiskakiekalta vielä rivet ja sit loppu aika. Mä oon aina vähän hidas käynnistyy ja tämmösessä lyhyessä wodissa en saanut itsestäni ihan kaikkea irti. Taidan olla parhaillani semmosissa 10-12 minsan treeneissä.



Huomenna olisi tarkoitus tehdä aamusella yksi legendaarinen benchmark-treeni jonka olen tehnyt usemman kerran. Ajatus olisi lähteä hakemaan reipasta parannusta pr:ään mutta katsellaan :)

Huomisen treeni (tosin ei ihan näillä kiloilla)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti