tiistai 25. helmikuuta 2014

Puke & Jerk

Sunnuntain treenit
Taito: käsilläseisonta- ja kävely
Voima/tekniikka: push jerk/split jerk (60-100kg)
wod: for quality
30 ring dip
40 ghd sit ups



Liha riippuu

Mulla jäi lauantain treeneistä hieman työntöhaluja päälle joten ajattelin ottaa sunnuntaina pitkästä aikaa työntöjä räkistä hieman isommilla kiloilla. Lisäksi päätin panostaa käsilläseisontaan- ja kävelyyn. Käsilläseisonnassa pystyn jo kohtuullisen hyvin pitämään itseni tasapainossa vapaassa seisonnassa. Sunnuntaina tuli varmasti ennätykset, veikkaisin ehkä 5-6 sekuntia. Paperilla aika lyhyt aika mutta tossa asennossa tuntuu aika pitkältä :).

Taitotreenien jälkeen lähdin nakuttamaan jerkkejä ja siellä alkuun 40-60 kilolla push jerkkejä lämmittelyksi ja siitä kohtuullisen nopeasti siirryin ottamaan split jerkkiä. Työnnöt tuntuivat ihan kohtuullisilta ja otinkin 100 kiloa ylös (joka on nykyinen ykkösmaksimi) kohtuullisen helposti. Tämän jälkeen ladoin tankoon 105 kiloa ja sepä ei enään ollut lähelläkään ylöstuloa. Kokeilin vielä 102,5 kilolla mutta sekään ei enää tullut. Muutenkin kroppa alkoi väsähtää ja tuli yhtä-äkkiä omituisen voimaton olo. Tähän syy selvisikin hyvin pian kotona...

Jerkkien jälkeen tein vielä ilman aikapaineita rengasdippejä ja ghd-vatsoja. Jälkimmäiset ovat mun mielestä yksi parhaimpia vatsalihasliikkeitä ja 40 toistoa saa itselläni vatsalihakset todella kipeäksi. Jos joskun rakennan omaa autotallisalia niin GHD-laite on kyllä ostoslistalla. Ekaks pitäis tosin hommaa se autotalli.





Treenien jälkeen ajelin kotiin kaikessa rauhassa ja yhtä-äkkiä tuli kummallisen huono olo. Loppuilta ja seuraava päivä menikin sitten sängyn pohjalla ja vessassa ravaten. En muista et olisin koskaan sairastanut näin agressiivista vatsatautia. Nyt on olo kuitenkin parempaan päin ja todennäköisesti pääsen jo huomenna takaisin treenien pariin. Tällä viikolla salilla menossa deload-viikko joten ei ole onneksi mitään raskasta tiedossa.

Alla video 100 kilon jerkistä. Tulee vieläkin liikaa pressaamalla. Pitäisi päästä vaan huomattavasti nopeammin painojen alle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti