tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ihan pihalla


Kova treeniputki jatkuu ja kroppa on pirteänä. Lauantaina oli ansaittu lepopäivä mutta sunnuntaina oli taas treenit, pariinkin otteeseen. Korkkasin aamupäivästä takapihatreenikauden ja tulipa samalla testattua oikein kunnolla itse rakentamani leuanvetotelinekin. Hyvin toimii ja kestää tälläsenkin möhkäleen kippailut heilumatta.

Pihatreeni:

Cash in: 1/2 h nurmikon leikkuu
10-1 kb swing
1-10 pull up
After every round perform 25 air squats
Cash out: 1/2 h nurmikonleikkuu

Olipa jäätävän hauskat pihatreenit. Hiki virtasi ja hommassa oli tekemisen meininki. Leaut kulki vähän takkuisesti mut muuten homma rullasi hyvin. 

Kb swing



Tuomari työssään





Pihatreenien jälkeen otin parin tunnin palauttavat päikkärit ja lähdin CF Vantaalle. Siellä treenailin aluksi muscle upin ihmeellisyyksiä ja sen jälkeen tulille yksi lempparitreeneistä eli:

Grace
For time:
30 clean & Jerk 60 kg
Time: 2:58 PR

Jonkin verran menty eteenpäin parin vuoden aikana.  Muistan kun tein ensimmäistä kertaa tän treenin, silloin kiloja oli 40 kg ja aikaa meni yli seitsemäm minuuttia. Nyt eilen tuli väsyneillä käsillä kaikkien aikojen paras aika ja vihdoin kolmen minuutin alitus. Näitä benchmark-treenejä on todella palkitseva tehdä tasaisin aikavälein niin huomaa oman kehityksensä konkreettisesti.





3 kommenttia:

  1. Hei onnittelut! Oli sun aika ihan ookoo tuolloin ekallakin kerralla (4.09), mut kilot oli pikkusen eri =) Huikee veto sunnuntaina, stediä menoa. -Don

    VastaaPoista
  2. Muistin et seitsemän :). Aikaisemminhan tuli 29 toistoa aikaan 2:59 joten tää ei sinänsä tullut yllätyksenä mut toisaalta oli aika väsyneet kädet.

    VastaaPoista
  3. Aina jaksaa repeillä ku kattoo ton gracen vuodelta 2012 :).

    VastaaPoista