sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Box Battle 2014 - Kisakooste



Lauantaina ohjelmassa oli Suomen ensimmäinen Crossfitin joukkue-kilpailu. Tapahtuma järjestettin Barona Areenalla ja oli todella onnistunut pläjäys. Tarkemmat lajit löydät täältä

Kisan voittoon nousi odotusti Turun superjoukkue RCFT Barbenders joka oli kyllä todella vakuuttava jokaisessa lajissa. Täydellisen dominoinnin lisäksi Barbendersien tiimihenki ja asenne tuntui olevan kohdillaan.

Vantaalta kisaamassa ollut CTC Vantaa oli upeasti kokonaiskisan seitsemäs ja finaalipaikka jäi loppupeleissä vain muutamasta pisteestä kiinni. 

Box Battle-sijoitukset:

1. RCFT Barbenders
2. Team Metso
3. Team Oulu 

Kisalajit oli hyvin rakennettu ja aika perinteistä Crossfittiä. Lajit mittasit monipuolisesti sekä voimaa, ketteryyttä että nopeutta. Liikkeet itsessään eivät olleet miten erityisen haastavia (paitsi tietysti finaalin muscle upit ja pistoolit) mutta joukkueena tekeminen on tietenkin oma taiteen lajinsa.

Pienenä yllätyksenä tuli esim. käsilläkävelyn puuttuminen kisalajeista ja olisin toivonut enemmän tiiminä tehtäviä lajeja joissa todellinen joukkueena toimiminen olisi noussut vielä tärkeämmäksi. Siltikin, huipputapahtuma ja ilman muuta ensi vuonna karsinnoissa mukana ja toivottavasti myös kisaamassa :)


Finaalin bar muscle upit

Finaali: etukyykkyjä
Ensimmäisen lajin Wall Ball-heitot

Voittajien tuuletukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti