torstai 12. kesäkuuta 2014

Mistä näitä ennätyksiä sikiää?

Kas siinä hyvä kysymys. Maastaveto on sellainen liike jota on tullut tehtyä viimeaikoina todella vähän. Treenaaminen on ollut monipuolisempaa ja verrattuna vuoden takaiseen parin maastavetotreenin viikkovauhtiin tuntuu että viime kerrasta oli ikuisuus. Olin aivan varma että isoissa kiloissa tulee nopeasti raja vastaan.

Myö dippasin


Otin muutamia lämmittelysarjoja ja sen jälkeen viisi toistoa 140 kilolla, kolme toistoa 150 kilolla ja sen jälkeen ykkösiä alkuun 160 kg, 170 ja sen jälkeen ennätysveto 180 kg!! Olin todella yllättynyt siitä, miten kevyesti painot tuli ylös. Tästä rohkaistuneena päätin lyödä vielä kympin lisää painoa ja 190 kiloa tuli ylös.

Ennätys tuli todella yllättäen ja mun mielestä se todistaa salin ohjelmoinnin toimivuuden. Monipuolinen treeni tuottaa tulosta ilman et tarvii hinkata yksittäisiä liikkeitä useampaa kertaa viikossa.

Rehellisyyden nimissä ennätysnostot ei olleet mitään kaunottaria mutta silti niiden helppous hämmensi. Takareidethän mulla ei olleet yhtään näissä vedoissa mukana :). Vielä ku saa jalat tekee kunnolla duunia niin mennään yli 200 kilon. Tosin nyt hetken aikaan en tule hakemaan ennätyksiä maastavedossa vaan keskityn siihen et 150-170 kilolla pystyisi tekemään hyvällä tekniikalla 3-5 toiston sarjoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti