torstai 26. kesäkuuta 2014

päivän luku 50

Tiukka treeniviikko sai eilen jatkoa kun iskettiin Tommin kanssa kiinni regionals-lajiin eli luvassa oli todella pitkä ja uuvuttava treeni:


50 cal row
50 box over
50 deadlift 73 kg
50 wall ball
50 ring dip
50 wall ball
50 deadlift 73 kg
50 box over
50 cal row

Eli 50 toistoa kutakin liikettä. Time cap oli meillä 30 minuttia ja hyvä näin. Tein pienen mokan ja ladoin vahingossa 10 kg vähemmän painoa maastavetoon kuin olisi pitänyt mutta jälkikäteen  ajatellen ehkä ihan hyvä sillä nyt on muutenkin alaselkä jumissa.



Soudeltiin Tommin kanssa täysin eri tyyleillä, Tommi veti pitkiä, voimakkaita vetoja kun taas meikäläinen veteli lyhyitä mutta kevyitä vetoja. Vaikea sanoa kumpi oli tässä tapauksessa tehokkaampaa ja taloudellisempaa mutta tismalleen samaan aikaan saatiin 50 kaloria täyteen. 


Soudun jälkeen maastaveto, sen tein kympin sarjoissa ja pysyin vielä kohtuullisesti Tommin vauhdissa vaikka ero alkoikin kasvaa. Box overeissa ero kasvoikin sitten reippaasti meikäläisen lyllertäessä boksin yli kuin hidastetussa elokuvassa.

Wall ballit meni ihan kohtuullisesti, tein ekat kympin sarjoissa ja koitin varoa ettei sykkeet pääse liian korkealle. Nyt jälkikäteen ajatellen varoin ehkä pikkaisen liikaa, olisin voinut tehdä vaikka 20 toistoa ensin ja sit kaksi 15 toiston sarjaa.

Dipit olikin sit jo täyttä tuskaa. Tein aina 3 + 2 dippiä kerrallaan ja tällä rytmillä maaliin pääsy kesti todella kauan. Pitää ehdottomasti hinkata näitä, tekosyitäkään ei pitäisi olla kun takapihalta löytyy leuanvetoteline jossa roikkuu voimistelurenkaat.

Pääsin vielä toistamiseen hyppimään box overeita kun Tommi paineli soutulaitteella ja tässä vaiheessa jalat olivat aivan muusina. Hypyt oli täyttä tuskaa. Kerkesin tehdä kahdeksan hyppyä kunnes kello vapautti tuskasta.

Tommin videokooste treeneistä:


Tänäänkään ei ollut luvassa helpotusta luvassa sillä vuorossa oli hero-wod Whitten ja huomenna isken Karjalan Kovimman karsintalajin kimppuun. Näistä lisää myöhemmin!

1 kommentti: