keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Chipper vei miestä

Olin viikonloppuna Tukholmassa ja muutaman lepopäivä teki treeneistä sen verran hyvää että eilen paukku tempausennätykset

Kuva arkistosta


Tosin tänään kahden päivän rellestys otti veronsa ja tuli totaalihyytyminen chipper-tyyppisessä wodissa:

1 round for time
30 burpees
30 box jump
30 thrusters 40 kg
30 abmat sit-ups
30 shoulder to overhead
30 toes to bar
30 double under
Time: 13:45

Voimaosuus
Speed back squat 5 x 5 @ 90 kg

Burpeet nakuttelin vielä nopeasti, mutta bokseissa alko jo painaa huolestuttavasti. Thrustereissa mulla meni todella kauan aikaa kun jaoin 30 toistoa 4 -5 sarjaan. Kyllä 30 toistoa pitäisi pystyä tekemään kahdessa osassa mut tänään olin liian heikko.

Shoulder to overheadit meni muistaakseen neljässä osassa ilman suurempia vaikeuksia mutta t2b oli tänään vaikea. Olkapäät oli jo aika väsyneet ja sen jälkeen roikkuminen tangossa oli tuskaa. Mulla ei ollut käytössä magnesiumia joten myös otteen kanssa oli isoja ongelmia.  Pitäis varmaan opetella pärjäämään ilman mankkua mut meikäläisellä on jotenkin villi toi aineenvaihdunta ja kädet on treenin aikana litimärät ja ote lipsuu todella helposti (kootut meriselitykset)

Tänään vuorossa box battle fiilistelyä eli testaillaan ensimmäisen lajin liikkeitä. Oma tiimi karsiutui kisoista, mutta CF Vantaalta lähtee toinen jengi jota lähdetään isolla joukolla kannustamaan voittoon. Täytyy ottaa kamera mukaan ja raapustella koostetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti