tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tuplatiistai


Tuplatiistaina aamupäivän treeneihin kuului hieman tukevia liikkeitä sekä Sawotan 2. Laji eli rinnallevetoja riipusta. Vaikka olin aamulla todella väsynyt niin silti tänään tuli tulosta. Alkuun otin tämän viikon assistant workit pois alta ja siinähän se kroppa heräili.

Assistant work:
5 × 12 ghd ham raise
5 x 10 good morning

Tämän jälkeen Sawotan kimppuun. Ideana olis siis 12 minuutin aikana löytää 3 toiston maximi rinnallevedosta (riipusta). Aloituspainot lähti 50 kilosta ja siitä 5 kilon korotuksilla maximiin asti. Olen aikaisemmin saanut 100 kg riipusta kerran ylös, nyt se tuli vikalla kiekalla peräti kahdesti. Aikamoinen ylläri. 

Jotenkin hämmensi toi tulos, 95 kg oli todella kevyt ja ei toi 100 kiloakaan mikään älytön ollut. Toistoja oli kuitenkin sen verran alla että kolmas toisto ei onnistunut. Silti erittäin tyytyväinen aamupäivän antiin.



Iltapäivästä kärräsin itseni taas salille päivän wodiin ja luvassa oli ensin voimaosuutena takakyykkyä pausella. Paikat oli kivasti auki ja kyykkääminen tuntu hyvältä pitkästä aikaa. 

Varsinaisena treeninä tehtiin todella hyvä paritreeni:

Voimaosuus: pause back squat 3 x 5 (80/90/100)

Pair metcon: 15 min amrap
1-2-3-4-5-4-3-2-1 reps:
Power clean 70 kg
Push press 70 kg
Score: 1 round + 4 sets

Tavoite oli tehdä kaikki sarjat putkeen irroittamatta otetta tangosta ja siinä onnistuin. Tanko oli tänään sekä aamulla että illalla todella kevyt ja rinnallevedot sain tehtyä ehkä paremmin kuin koskaan. Push press oli asteen tiukempi mutta ei siinäkään suurempia vaikeuksia. 

Alkuviikko on ollut täynnä hyviä treenejä ja tuntuu et palautuminen on mennyt nappiin kun on saanut levätä ja syödä omien aikataulujen mukaan. Kroppa on täynnä virtaa ja tekeminen maistuu. Huomenna mennään hetkeksi vielä regionals tunnelmiin Tommin kanssa ja sen jälkeen joko lepopäivä tai vähintäänkin kevyempi päivä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti