sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kesäloma käyntiin

Loredo @ Hamina


Kulunut viikko on menty treenien osalta kevyesti deload-viikosta johtuen. Tästä palkintona orastava flunssa. Parit hyvät sessiot kuitenkin takana ja kahden viikon loma edessä joten fiilis tällä hetkellä hyvä ja ensi viikolla kovia treenejä luvassa. Lomalla pystyy hyvin tekemään vaikka paritkin treenit päivässä kun on aikaa palautella.

Keskiiviikkona tehtiin Sawotan ensimmäinen laji eli

3 rounds for time
30 du
15 burpee box jumps
Time: 4:8

Hauska ja nopea treeni jossa yhdisty kaks mun "vahvuutta" eli burpeet ja tuplahypyt sekä yksi heikkous eli boksihypyt. Tein ekan kierroksen todella nopeasti ja sain tehtyä burpee-boksihypyt tehokkaasti putkeen. Tokalla kiekalla alkoi jo hidastumaan ja jalat alko mennä tukkoon. Kolmas menikin jo lyllertäessä, silti kello pysähtyi kohtuullisen hyvään aikaan eli 4 min 58 sekuntia. Tavoite oli päästä alle viiden minuutin eli täpärästi tavoitteeseen. 

Kirmaten


Tällä tuloksella olisi tullut jo Sawotassa kohtuullinen sijoitus ekasta lajista joten siinä mielessä olen tyytyväinen. Jotenkin jäi silti painamaan mieltä et olisko ollut potentiaalia tehdä vielä kovempi aika. Boksihypyt on tällä kropalla vielä aika tuskaisia ja edes muutaman kilon painonpudotus helpottaisi kummasti elämää.

Kävin keskiviikkona kehonkoostumusmittauksessa ja tulokset eivät sinänsä olleet yllätys. Läskiä oli lähtenyt muutama kiloa ja lihasmassaakin hieman. Suurin muutos oli viskeraalisen rasvan määrässä, siinä oli tullut melkein 25 % pudotus puolen vuoden aikana. 

Vaaka näyttää tällä hetkellä 100 kg ja siinä on kyllä sulattamista ainakin seitsemän kiloa. Tossahan ne vatsan seudulla lymyää ja hyllyten muistuttaa omasta olemassaolostaan. Treenimääriä kasvattamalla tosta mädistä ei eroon päästä vaan keinot löytyy tai on löytymättä jääkaapista. Nyt parin viikon kesäloman aikana ajatuksena onkin tehdä pieni ihmiskoe eli treenata todella kovaa ja samalla laittaa oma ruokavalio kondikseen. Saattaapi olla että vaikutukset on positiivisia :)

lätsis


Perjantaina potkaistiin kesä ja juhannus käyntii Haminan urheilukentällä ja tehtiin perinteinen Loredo eli

 Loredo
6 rounds for time
24 air squat
24 push ups
24 Walking lunges
400 m run
Time: 26:45

Tää oli aikalailla henkinen taisto. Juoksu on aina lähtökohtaisesti hirveetä ja punnerruksiakin tulee semmoinen määrä et jo toisesta kierroksesta eteenpäin oli pakko jakaa toistoja. Kyykyt meni kaikki ongelmitta ja askelkyykyt tuntui jopa todella kevyiltä verrattuna vuoden takaiseen Loredoon jolloin meinasi tulla itku. 

Kaikista pahin oli tällä kertaa kolmas kierros mutta sen jälkeen helpotti kun tiesi et loppu häämöttää. Viimeisellä kierroksella tuli otettua vielä 100 m spurtti ja sen jälkeen melkein sydäri. Viimeisen kierroksen juoksuun kului aikaa pyöreät 1 min 36 sekuntia joten jaloissa painoi jo jonkun verran.

Nyt on pari päivää mennyt flunssassa, mutta suunta on jo parempaan päin ja kova hinku olisi päästä jo huomenna treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti