tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tempausennätys

Tiistai oli taas niitä "kaikki onnistuu"-päiviä. Lomalla ollessa oli mahdollisuus tehdä tuplatreenit ja kävinkin aamulla kikkailemassa parit EMOM:t joissa ajatuksena valmistella kroppaa keskiviikkoa varten jolloin ajattelin tehdän Karjalan Kovimpien karsinnat. Päivän varsinaiset treenit olivat illalla jolloin oli tarkoitus hakea tempauksen ykkösmaksimi.



En ole oikeastaan puoleen vuoteen temmannut kovinkaan raskailla kiloilla johtuen ensin alaselkä ja sen jälkeen olkapäävaivoista. Raskaimmat nostot olivat noin kuukausi sitten kisatilanteessa nostetut 2 x 72.5 kg riipusta ja sen jälkeen en ole juurikaan temponut kuin kevyillä kiloilla. Sen takia olen vieläkin ihan täpinöissäni, että eilen ikivanha 75 kilon ennätys siirtyi historiaan kun tempaisin 80 kiloa ylös!



Jostain syystä nostot kulkivat eilen pirun hyvin eikä ennen ennätysnostoja tullut yhtään feiliä. Otin muutaman kolmosen 40 ja 50 kilolla jonka jälkeen ykkösiä 60 ja 70 kympillä. Tämän jälkeen korotin ensin 72.5 kiloon ja siitä suoraan 77.5 kiloon joka oli jos uusi ennätys. Mielessä alkoi muhia ajatus 80 kilon tempauksesta joka on siis tuntunut aivan utopistiselta ajatukselta.

Pienen latailun jälkeen latasin tangon ja otin noston suhteellisen helposti ylös. Myönnetään, että tuuletukset lähti vähän lapasesta. Intouduin vielä kokeilemaan 82.5 kilolla ja se ei tuntunut merkittävästi raskaammalta vaikka tulikin feili. Otin vielä riskin ja lisäsin kilot 85 kiloon, mutta se ei enää ollut lähelläkään. Pirun onnistunut nostosessio joka hymyilyttää vieläkin!

Loppuun tehtiin vielä lyhyt 4 minuutin amrap jossa alkuun tehtiin 20 power snatchia 50 kilolla ja loppuaika burpeita tangon yli. Olin sen verran täpinöissäni, että paukutin ensin 12 putkeen ja sen jälkeen kaksi nelosen satsia. Aikaa tähän meni jotain 1:30-1:45 jonka jälkeen kerkesin tekemään 38 burpeeta. Loistava treeni ja oikeastaan yksi parhaimpia treenipäiviä ikinä.

2 kommenttia:

  1. Onnea! Komeaa meininkiä. Eipä ole 82.5 kaukana sekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Fiilis oli kyllä aika hyvä. Vielä kun menis sukkelasti kyykkyyn niin aletaan liikkumaan kohti ysikymppiä.

      Poista