tiistai 23. kesäkuuta 2015

The Seven

Kesäloma ja juhannus lähti liikkeelle aika rapsakalla setillä ja vierailulla Crossfit Eagletowniin. Pohjille tuli otettua push pressiä kolmosina mutta se oli lähinnä valmistelua päivän koitokseen eli The Seveniin. Olen tehnyt tämän treenin kerran aiemmin ja silloin se päättyi todelliseen farssiin kun ei vaan kunto riittänyt.




Seven rounds for time of:

7 Handstand push-ups

135 pound Thruster, 7 reps
7 Knees to elbows
245 pound Deadlift, 7 reps
7 Burpees
7 Kettlebell swings, 2 pood
7 Pull-ups
Tulos: 3 rounds + 4 burpee (30 min time cap)

Onneksi laitettiin time capiksi 30 minsaa. Homma lähti ihan hyvin liikkeelle ja painoin hupsut putkeen ja thrusteritkin meni ihan ok:sti, pilkoin ne kahtia. Knees to elbowsia en ole juurikaan tehnyt mutta ne olivat kevyet oikeastaan joka kierroksella. Mavet meni ekalla kiekalla helposti putkeen ja samoin leuat.


Vaikeudet alkoivatkin oikeestaan tokalla kiekalla. Hupsut alkoivat hajoamaan ja niiden jälkeiset thrusterit alkoivat painamaan todella paljon. Siinä on kyllä poikkeuksellisen vastenmielinen liike. Kolmas kierros olikin sitten itku silmässä kellon tuijottelua ja tulihan se time cap sieltä vihdoin vastaan.

En muista milloin olisi ollut paita niin hiessä kuin tämän setin jälkeen. Muutenkin meni monta tuntia ennen kuin sain suhteellisen hyvän olon kroppaan. Jostain syystä kun katsoo tätä treeniä paperilla niin se ei vaikuta niin pahalta mutta jo ekan kierroksen jälkeen sitä on suhteellisen varma et tää on yks rankimmista benchmark-treeneistä. Oma treeni siis loppui vähän päälle kolmeen kierrokseen ja aikaa siihen meni 30 minsaa. Käsittämätöntä, että Mikko Salo on tehnyt tämän treenin Crossfit.comin mukaan alle 20 minsaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti